Geleverd zoals verwacht

....

Super top sehr schnell

Hält was es verspricht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima zaak en snelle levering.

Keurige zaak en zeer vlotte levering en ik zal zeker hier vaker bestellen.

Prettig

Prima levering

Overzichtelijke website

Goeie service

Goed !

Niet geleverd

Zou graag willen dat er op mijn mail werd gereageerd al 2 x gedaan en 2 x gebeld heb 2 artikelen besteld op 1 feb en maar een gekregen heb gevraag voor een rekening alleen van de achterbeugel want de koffer nog steeds niet gehad maar wel een rekening van beide wat ik dus niet betaal graag alleen een rekening van de achterbeugel en weet niet of ik ooit nog bij jullie bestel ivm reactie niet dus jammer dat jullie de klant niet op de hoogte houden ,krijg ik alsnog mijn koffer voor de viva city met spoed dan zal ik jullie prijzen hopelijk word hier op nu wel gereageerd mvg c burger

geweldig

Zeer goede service

slecht

slecht na gemelde bezorg datum 3dagen later nog niets ontvangen .

Materialen op voorraad en tijdig geleverd

Prima bedrijf, nette website, prima verpakte onderdelen ontvangen en levering zoals verwacht.

top

alles netjes verpakt en op tijd geleverd...

Is een betrouwbare winkel.

Gewoon een goeie webshop. Snelle levering en het is tevens mogelijk je order af te halen...!

Prima, snelle levering met goede producten

Na het lezen van enkele negatieve review toch besteld en levering mooi op tijd met de juiste producten, en zeker geen chinese kwaliteit. De site wel wat traag, maar wel weer handig en uitgebreid wanneer je op een bepaald type scooter wil zoeken, makkelijker dan de meeste andere sites voor scooters.

Vrijdag besteld en zaterdag bezorgd super top

M2 Trading, ik bestel regelmatig scooter onderdelen en altijd optijd bezorgd.

Product matcht niet

Helaas geen goede ervaring product matcht niet 100% met origineel qua stekkers. Kleine aanpassing proberen te doen maar geeft dan sluiting. Helaas kan het dan niet meer retour. Verder is de afhandeling en versturen mooi vlot. Dus wat dat betreft een Ja als aanbeveling.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Good service

Good prices and service, fast shipping

2 onderen bestelen 1 krijgen

Geen complete bestelling gekregen Uitlaat besteld met pakking alleen uitlaat gekregen

Boed

Prijs en kwaliteit is goed

Alles bestens!

Alles OK

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede prijs en snel geleverd

Tevreden

Snel geleverd en betaalbare prijs

Schnelle Lieferung

Hat alles zur Zufriedenheit funktioniert. Schnelle Lieferung. Gerne wieder . Top

Snel en goed verpakt

Product besteld, snelle levering, goede verpakking. Prijs/Kwaliteit zeer goed!

212 Rijksweg Zuid 212A A

Sittard 6134AG

+31(0)46-4581030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire