juiste bestelling,levering ok,mooi toch!
Beste Jeff, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
super goede produkten
Beste Erwin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Jeroen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed geregeld
Beste Hans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed snel betaalbaar
Beste Jerry, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Idee.! Oplossing M2 traiding App ontwerpen
Beste Mat, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Het zal aan uw verbinding liggen, website werkt snel. Het is M2Trading met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goede behandeling
Beste Willem, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Marco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik check altijd een bedrijf op trustpilot en had mijn bedenkingen maar heb toch de gok genomen die voor mij prima is verlopen. Als tevreden klant kan ik geen oordeel geven over het functioneren van de klantenservice. Daarom 4 sterren i.p.v. vijf.
Beste Siego, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks negatieve reviews op TrustPilot. Als ik online bestel kijk ik altijd naar beoordelingen op webwinkelkeur of kiyoh waar de beoordelingen geverifieerd zijn. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goede ervaring , snel besteld , snel geleverd en kwalitatief Oké
Beste Jan Dieter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede website snel in huis
Beste Martine, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Iets verkeerd in de bestelling gegaan ,contact gemaakt meteen reactie direct opgelost ! Pakket ging retour en vervolgens is meteen die middag ! mijn bestelling nu wel correct ,weer opgestuurd en de volgende ochtend al weer op de stoep ! Perfect
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Accu was binnen jaar defect, na contact klantenservice mocht het teruggestuurd worden.
Beste Bulent, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima gedaan
Beste Adrie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gewoon goed!
Beste Michael, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Retesnel geleverd, goede kwaliteit voor een goede prijs!
Beste Guus, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Levering veel telaat
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Er wordt een verwachte levertijd aangegeven, dit betekend dat deze informatie een indicatie is. Uw bestelling is 1 dag na de verwachte leverdag geleverd. Vanwaar de conclusie dat dit veel te laat is. Misschien wel eerlijk om de review aan te passen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De accu die mij toegeleverd werd was net zo slecht geladen als de oude accu waarschijnlijk wel in een betere conditie omdat deze zich nog liet opladen maar toch ...
Beste Piet, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. De accu's worden geleverd met een basis lading, misschien handiger als u de scooter eens nakijkt of het probleem een andere oorzaak heeft. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Niks op aan te merken
Beste Sander, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Erste Erfahrung.Gerne wieder
Guten Tag michael, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Gerne jederzeit wieder.
Guten Tag Bernhard, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Goede levering volgens afspraak
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Komt zoals afgesproken.
Beste Ron, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Perfect afgehandeld
Beste Rob, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Dikke pluim
Beste Jo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire