Perfecte leverancier.
Beste Jaap, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Remco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede ervaring bij deze levering.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede prijs en kwaliteit plus snelle levering
Beste Gerard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed netjes snel
Beste Edith, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
bon prix qualite et rapide entreprise serieux
Cher David, Merci d'avoir pris le temps et les efforts de nous évaluer. Nous sommes heureux que vous soyez extrêmement satisfait. Cordialement, Équipe M2 Trading
Zoals verwacht
Beste Rudolf, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Vincent, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
met de duidelijke website de juiste onderdelen weer geselecteerd en goed verpakt thuis bezorg gekregen.
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
om snelheid denken gaat hard met iets wat nieuw is
Goed overzichtelijke website, bestellen gaat makkelijk, goede communicatie over voortgang bestelling, afhalen aan de balie met vriendelijke service.
Beste Bert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer goed Betrouwbaar Snelle levering Een dikke 10
Beste Sjaak, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Bono, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Vlug en in orde
Beste Johan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goede verzorging van de goederen
Beste Joannes, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer snelle levering. Goed produkt.
Beste Ron, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Kundenorientiert, problemlos
Guten Tag Frank, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Regelmatig wat besteld. Goed bedrijf
Beste Olaf, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u telkens weer uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik heb niet het bestelde product ontvangen
Beste Gap Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Helaas kan er wel eens iets misgaan, maar waar gewerkt wordt, worden ook fouten gemaakt. Het is wel zo, dat wij van u geen melding ontvangen hebben over een foutief geleverd product. Dit is vreemd. Dus u wenst liever een review te schrijven in plaats van het juiste product te ontvangen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
al geruime tijd onderdelen voor scooter aangschaft prijseerlijk en goede service ..TOP
Beste Frank Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steed weer uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Eerste bestelling is gelijk fout
Beste Owen Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Helaas was het bestelde product niet meer leverbaar. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
snelle levering en goed product
Beste Joop, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goed verpakt
Ga zo door
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire