Product zoals omschreven en tegen correcte prijs goed en spoedig ontvangen.

Altijd goed

Levering op tijd en perfect!!

Mijn ervaring is dat ze op de tijd leveren die afgesproken is

Enige opmerking als je niet exact dezelfde stuurt zoals het type dat besteld wordt meld dit van te voren nu lijkt het net of ik een goedkopere kopie heb ontvangen. accu paste prima en werkt naar behoren het andere type gaat ook maar een jaar mee, dus zullen we zien of deze beter is :)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit verzenden zou sneller mogen

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan

Snel en correct

Keine Ware erhalten

Ich denke durch die Feiertage liefert M2 trading nicht aus. Hoffe das Produkt in erster Januar Woche geliefert wird

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles Super, Vielen Dank

Alles Super, Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Overzichtelijk en makkelijk

Ik zag een aantal negatieve reacties dus heb echt getwijfeld of ik hier zou bestellen. De gok gewaagd en nergens spijt van. De site is overzichtelijk dus onderdelen makkelijk te vinden. Enig puntje wat niet klopte, waar m2trading overigens niets aan kon doen: de verwachtte levertijd was een week. Echter na 3 dagen werd het al bezorgd alleen dit was op een zaterdag ( bedrijfspand) dus lastig voor de bezorger omdat deze het niet kon leveren en voor mij omdat ik het bij een afhaalpunt moest ophalen ( kleine moeite ).

Levering zoals wordt vermeld bij de bestelling.

Onwijs goede hulp & nette producten

Zoals in de titel vermeld ben ik goed geholpen! Dit is de eerste keer dat ik iets moest repareren van mijn scooter, dus belde ik om contact op te nemen en vragen te stellen. We hebben alles besproken voor de benodigde onderdelen & wat er bij komt kijken. Na een gesprek van ongeveer 8 minuten ben ik compleet geinformeerd & waren de benodigdheden besteld. Alles past perfect & ik kan weer rijden!

Niet het bestelde gekregen

Ik had een Nitro batterij besteld en heb een Landport batterij ontvangen. Hopelijk is deze van betere kwaliteit als de vorige Landport batterij, want die was vrij snel stuk.

Pakket niet ontvangen

Wij hebben geen pakket ontvangen, nog onze buren.

GEWOON GOED !!

Gemakkelijk om te bestellen en alles snel en correct binnen

Nog niet gebruikt !

Weet niet

top

bestellingen tot nu toe altijd gehad .heel snel .

Juiste, nette en snelle levering.

Snel besteld,snel geleverd

Falsches Versprechen, Kundendienst braucht viel zeit.

Bei der Bestellung stand auf der Hinweis dass wenn ich bis 00:00 uhr am selben Tag bestelle, die Lieferung innerhalb zwei Werktagen bei mir ist. Das war neben dem günstigsten Preis das größte Argument, warum ich hier bestellt habe. Mach vier tagen habe ich dann mal den Kundenservice kontaktiert. Der hat sich dann viel Zeit gelassen, meine frage dann zwar beantwortet, wo meine Bestellung denn sei. Aber es ging einfach lange. Ich hoffe die bestellte Ware taugt was und ich muss sie nicht zurückschicken.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Heel snel geleverd

Goed bedrijf

Goed tot zeer geod

Top zaak

Overzichtelijke site en snelle levering

onderdelen beschadigd

'Nieuwe' onderdelen zaten onder de krassen en waren los in de doos gegooid. Sommige onderdelen hadden een extra verpakking waardoor de schade minimaal was. De onderdelen die niet extra verpakt waren zijn zo dusdanig beschadigd dat het eruit ziet als gebruikt

Ik heb een beenkleed gekocht voor mij Kymco scooter en die past ook perfect

als ik nog een keer iets nodig heb bestel ik dat bij jullie

212 Rijksweg Zuid 212A A

Sittard 6134AG

+31(0)46-4581030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire