It diden’t come for Christmas as you promised It was a Christmas present for my child
Dear Kenneth, Thank you for taking the time and effort to review us. As every year from Black Friday, packages can unfortunately be delayed. Of course it is annoying that you are affected. kind regards, Team M2 Trading
Op de website, zoeken ,kiezen,betalen en dan is het bijzonder snel geleverd...
Beste Robert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zoals we gewend zijn van M2
Beste Janus, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Correcte en snelle levering
Beste Ronny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede prijzen, helaas post.nl levert nooit thuis ook al wordt dit gevraagd. Hierdoor is er vertraagd en goederen beschadigd laatste keer. Nog geen antwoord/rechtzetting van hun klantendienst na 24h
Beste Bart, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Helaas is tijdens transport 1 product beschadigd. De dag waarop u melding gemaakt heeft is een nieuw product naar u toe gestuurd. Als ik de track & trace bekijk wordt het vandaag, woensdag 27.12 bij u geleverd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Na mijn bestelling via site alles correct afgehandeld en binnen 2 dagen bestelling ontvangen via Post nl.
Beste Jo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Uitstekend product voor een leuke prijs.
Beste Marcel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zoals het denk ik hoort is de bestelling en levering verlopen.
Beste Hemmy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
snelle levering en eventuele retour zendingen worden correct en netjes afgewerkt
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles ging zoals het hoort
Beste Sven, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Good price. Fast delivery. Competitive price
Dear Antonio, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
prima ervaring met M2trading
Beste Leo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede kwaliteit prima
Beste Jaap, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
snel bezorgd en pas goed
Beste Chrish, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed product
Beste Ahmet, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Niet altijd duidelijk qua maten en welke alternatieven er zijn als het ene niet mogelijk is ..
Beste Kevin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. Indien alles origineel is dan is het niet nodig om maten erbij te vermelden. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Es wurde sich um den genauen Versand bemüht, Danke
Guten Tag Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind, obwohl etwas schief gelaufen ist. Wir haben das Problem für sie lösen können. Es freut uns zu hören, dass dies zu Ihrer vollsten Zufriedenheit geschehen ist. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Recensione originale
Habe keine Sitzbank Kreidler Erhalten
Guten Tag, Wir haben Ihnen höflich erklärt, dass Sie die falsche Adresse eingegeben haben. Sie haben dies nicht gesehen, als Sie die Bestellbestätigung und die Sendungsverfolgung per E-Mail erhalten haben. Anhand der Sendungsverfolgung können Sie deutlich erkennen, dass das Paket an uns zurückgeschickt wird. !! Weil die Adresse nicht stimmt !! Leider sind Sie selbst schuld und geben uns deshalb eine 1. Vielen Dank dafür. Mit freundlichen Grüße, Team M2 Trading
Zie bovenstaande
Beste André, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede website, bestelling makkelijk en snel gedaan en snelle levering. Alles top.
Prima, bestelling kwam op de toegezegde dag, netjes verpakt.
Beste Jesper, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Klein probleem, perfect opgelost
Beste Rinus, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
de materialen goed en snel geleverd,
Beste Eric, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima geregeld ook parts van oude scooters op voorraad
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel correkt geleverd toppue
Beste Anton, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik ben vrij ongeduldig kwa bestelde producten. En dit is de 2de dag na bestelling al binnen. Helemaal goed niks meer aan doen
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire