Bestelling was makkelijk te zoeken en te plaatsen. Levertijd was snel.
Beste Cedric, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ok
Beste Roger, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Top.
Beste Jeroen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Er wordt veel op de website áangeboden maar veel materiaal is niet op voorraad of niet leverbaar! Vaak lang wachten op bestellingen.
Beste Marvin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Bij de producten staat vermeld: leverbaar en geen voorraad. De verwachte levering van een product staat bij ieder product vermeld. Het is inderdaad vervelend als er soms een bestelling vertraagd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
god
Dear, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
No
Guten Tag Fabian, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Leider kann es ab dem Black Friday zu Lieferverzögerungen kommen, was leider jedes Jahr der Fall ist. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Goed en snel geregeld
Beste Theo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het pakket werd op tijd geleverd en de onderdelen zagen er mooi uit.
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zoals altijd weer een prima ervaring. Snelle levering en weer een scherpe prijs.
Beste Wilco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u ieder keer uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel. Goede producten
Beste Martin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
...
Guten Tag Thomas, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Leider kann es ab dem Black Friday zu Lieferverzögerungen kommen, was leider jedes Jahr der Fall ist. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Het product bestellen ging goed omdat ik al een account had. De levering was redelijk snel en werd goed op de hoogte gehouden. Dit is de eerste keer sinds jaren dat ik niet tevreden ben over het bestelde item. Waarschijnlijk was het een productie fout...Het onderdeel ging bij normaal gebruik helaas stuk
Beste Paul, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u geen contact met ons heeft opgenomen want dan hadden wij naar een oplossing kunnen kijken. U geeft aan dat het de eerste keer is dat u niet tevreden was, jammer dat u ons niet wenst aan te bevelen bij andere klanten. Ik ga ervan uit dat u niet wenst dat wij het voor u kunnen oplossen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Altijd snelle leveringen en de juiste onderdelen en ook nog van top kwailieteit zeker 100% m2 trading
Beste Louis, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Marco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Duidelijke website, eerlijke prijzen, snelle levering.
Beste Cindy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
M2 trading heeft een duidelijke website, waar alles gemakkelijk is te vinden. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed, en een erg snelle levering. Kortom een aanrader.
Producten weer snel en in goede staat ontvangen..
Beste Ray, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goeden snel
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede communicatie en levering uitstekend
Beste Rudy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het duurt te lang voor de bestelling binnen is. Zondag besteld donderdag in huis. Bij concurrent voor 16:00 besteld morgen in huis.
Beste Harry, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. De levertijd was vooraf bekend. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Blinker is deformed and you don’t reply to email!
Dear Thank you for taking the time and effort to review us. Your emails will be answered promptly and the problem will also be resolved kind regards, Team M2 Trading
Snelle levering Mooie prijzen
Beste Rob, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goede en snelle service
Snelle en correcte levering. Product ook van goede kwaliteit.
Beste Maurits, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het product is ok ,de levertijd iets te lang vind ik
Beste Henri, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Helaas heeft u levering te lang op zich laten wachten. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire