Alles perfect verzorgd, alleen de mail dat het per post was verstuurd was FF verwarrend omdat ik duidelijk aangegeven had dat ik het pakket zou ophalen.
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Er staat op de website handmoffen universeel voor alle scooters. Slechte informatie want op mijn scooter past het niet.
Beste Jolanda, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Ondank dat deze over alle handvatten passen, heeft u die retour gestuurd en wij hebben het bedrag netjes terugbetaald. Eerst daarop wachten en dan een review schrijven, tevens is ook geen contact met ons opgenomen om te adviseren hoe te gebruiken. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering juiste onderdeel en scherpe prijs!
Beste Ferry, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heel correct
Goede service staan je goed te woord en goede prijs kwaliteit verhouding.
Beste Cor, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed,zorgvudig, dus correct.
Beste Karin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik had een Beenschild besteld voor een Sym Xpro maar werd geleverd met een extra sparing er in stond niet op het plaatje Dit zelf maar opgelost door daar een rubber dop in te drukken
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u ons niet geïnformeerd heeft met een foto. Ik zie dat de collega concurrenten dezelfde foto hebben. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
professioneel.
Beste Jeffry, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Netjes verpakt snel bezorgd
Beste Willy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ze leveren zeer snel een goed product, had echter gevraagd om een dag later te leveren, hier hebben ze geen gehoor aan gegeven. Ze hebben dus te snel geleverd.
Beste Erik, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondank het pakket eerder geleverd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Netjes en snel geleverd
Beste Ruben, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Groetjes Peter
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Netjes op tijd geleverd
top materiele
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer goede ervaring met jullie altijd mooie producten aleen post nl bezorging is niet altijd even goed
Beste Tijn, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer snelle levering
Beste Pyt, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
prima geleverd
Beste Pascal, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Ray, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Service sehr schlecht Kundenbetreuung Service scheiße Firma nicht zu entfehlen
Guten Tag Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Sie haben die Lieferung selbst angepasst bei Hermes, in diesem Moment, sind Sie selber verantwortlich. Die Sendungsinformationen zeigen: geliefert Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Ik zou het iedereen aanbevelen het is een goed bedrijf, je kunt online kijken wat je nodig hebt. En het is snel bezorgd .
Eerste bestelling gedaan bij M2 trading, krijg ik een beschadigde carter helft. Heb ondertussen dan maar zelfs terug een nieuwe besteld. Had de dag zelf gebeld maar alles moest via mail. Ik vroeg dan een compensatie kleine korting maar ik krijg als antwoord dit krijg je als je online besteld? Doos was niet beschadigd, kwam zeker niet via transport. Klant vriendelijkheid kan iets beter. 2de levering goed gegaan enkel zouden ze alles beter moeten inpakken voor transport.
Beste Benji, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Het is vervelend dat het product beschadigd is tijdens transport, uiteraard wordt er om een foto via de mail gevraagd van het beschadigde product. Via de mail ontvangt u dan een retourlabel om het product gratis retour te sturen tevens kunt u de gewenste oplossing aangeven: een nieuw product of het bedrag terug. Wij hebben u uitgelegd dat helaas de mogelijkheid bestaat dat er tijdens transport een product beschadigd wordt. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Kan veel goedkoper ik heb na bestelling in in ander site 10 of 11euro goedkoper
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij bieden ook accu's aan en zelfs voor € 15 minder, deze hebben wel een andere amperage. De door u bestelde accu is bij de collega concurrenten verkrijgbaar voor ongeveer dezelfde prijs. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Weer zoals altijd keurig geleverd
Beste Robert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u elke keer uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel en netjes verzonden
Beste Gertjan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Happy with my purchase and very fast delivery. Well done
Dear Krzysztof, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire