perfect.

Alles perfect verzorgd, alleen de mail dat het per post was verstuurd was FF verwarrend omdat ik duidelijk aangegeven had dat ik het pakket zou ophalen.

Slecht

Er staat op de website handmoffen universeel voor alle scooters. Slechte informatie want op mijn scooter past het niet.

Snelle levering juiste onderdeel en scherpe prijs!

Snelle levering juiste onderdeel en scherpe prijs!

Heel correct

Goede service staan je goed te woord en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed geregeld,alles wat ze zeggen is waar.

Goed,zorgvudig, dus correct.

Product was anders dan besteld

Ik had een Beenschild besteld voor een Sym Xpro maar werd geleverd met een extra sparing er in stond niet op het plaatje Dit zelf maar opgelost door daar een rubber dop in te drukken

professioneel.

professioneel.

Heel snel bezorgd

Netjes verpakt snel bezorgd

Ze leveren zeer snel een goed product, had echter gevraagd om een dag later te leveren, hier hebben ze geen gehoor aan gegeven. Ze hebben dus te snel geleverd.

Netjes en snel geleverd

Groetjes Peter

Netjes op tijd geleverd

krukas

top materiele

Super beoordeling aleen post nl gaat niet netjes met pakket om

Zeer goede ervaring met jullie altijd mooie producten aleen post nl bezorging is niet altijd even goed

Zeer snelle levering

Goed geleverd maar een veel te lange wachttijd

prima geleverd

Snelle levering!

Kunden Service sehr schlecht

Service sehr schlecht Kundenbetreuung Service scheiße Firma nicht zu entfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Een goed bedrijf.

Ik zou het iedereen aanbevelen het is een goed bedrijf, je kunt online kijken wat je nodig hebt. En het is snel bezorgd .

Beschadigd product geleverd

Eerste bestelling gedaan bij M2 trading, krijg ik een beschadigde carter helft. Heb ondertussen dan maar zelfs terug een nieuwe besteld. Had de dag zelf gebeld maar alles moest via mail. Ik vroeg dan een compensatie kleine korting maar ik krijg als antwoord dit krijg je als je online besteld? Doos was niet beschadigd, kwam zeker niet via transport. Klant vriendelijkheid kan iets beter. 2de levering goed gegaan enkel zouden ze alles beter moeten inpakken voor transport.

Beterschap

Kan veel goedkoper ik heb na bestelling in in ander site 10 of 11euro goedkoper

Weer zoals altijd keurig geleverd

Goede ervaringen

Snel en netjes verzonden

Exelent service

Happy with my purchase and very fast delivery. Well done

212 Rijksweg Zuid 212A A

Sittard 6134AG

+31(0)46-4581030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire