Faires Preis - Leistungsverhältnis, Artikel wurde pünktlich in der angegebenen Zeitspanne geliefert. Die Verpackung des Artikels war sehr gut gegen Beschädigungen gesichert. Fazit: immer gerne wieder!

Schnell,gute Qualität

Die Ware wurde schnell zugestellt Qualität ist Original war sehr zufrieden mit dem kompletten Ablauf der Bestellung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schlecht

Es war kein original so wie beschrieben nur ein billiger nachbau . Des weiteren die hülse wo benzin rein kommt war komplett raus gebrochen und lose . Der luft einlass nicht vernüftig entgratet .ziemlich scharfkantig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Gewoon goed.

Gewoon goed

goede service

het produkt,te weten een velg voor puch mv 50 had te grote gaten voor de spaaknippels. Deze spaak koppels kon ik nergensuithalen en gaf deze retour. Hierbij deden ze niet moeilijk ,omdat ik liet zien wat ik bedoelde. bedankt voor het terug leveren van mijn saldo. prima opgelost,jammer dat dit niet bij jullie kon besteld worden. in de toekomst blijf ik mijn produkten bij jullie bestellen . vriendelijke groeten aan het team o de rijksweg te sittard.

Goede service en zeer snel.

snelle service en goede prijzen

gelet op de prijs is het kwalitatief best goed spul.

Snel geleverd, met een prima prijsstelling.

Nvt

Goede prijzen

Goede prijzen snel bezorgd

Goede levering

Mijn pakking was geknikt maar de rest zat alles goed

Heel goede service.

Prima levering.

goede service

snel geleverd

Zekere aanrader

Volgende ochtend gelijk geleverd. Top handwarmers ik gebruik ze op de beverly 400. Warm en waterdicht. Mist net 1 ster omdat ik tucano gewend ben en die kan je aan een touwtje vastklikken. Al is de kwaliteit van deze handwarmers veel beter.

Gut

Super + sehr schnell zugesandt.......

Prima voor mekaar

Prima prijzen. Leveren zoals afgesproken.

Goede informatie en snelle levering

Was netjes verpakt en geleverd zoals aangegeven keurig op tijd!

Zeer snel geleverd

Zeer snelle levering

Het product in zeer goede orde ontvangen

Snelle levering.

Heb meerdere keren bij u besteld. Werd altijd op tijd geleverd. Top.

Artikel wie beschrieben

Artikel wie beschrieben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlug en correkte levering van gevraagd apparaat.

Vlug en correkte levering van gevraagd apparaat.

snel en goedkoop

ze hebben bijna alles ..maar niet alles op voorraad ze moeten een duitse pagina maken tot ze dat bij ebay er op zetten

Doen wat je zegt

Ik heb een windscherm met beschadiging gekocht met korting. Maar de krassen waren zo minimaal dat je ze bijna niet zag. De bezorging ervan was op tijd en netjes verpakt in een doos met bescherming zodat het scherm onbeschadigd bleef.

Remarkable delivery

Well what can I say first time ordering from these guys and outstanding is all I can say

212 Rijksweg Zuid 212A A

Sittard 6134AG

+31(0)46-4581030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire