Is goed
Beste Jos, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Slechte zaak
Beste Geert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Ook bij ons werken mensen die soms een fout maken, net zoals iedereen, vermoed ik. Niemand is perfect. Jammer dat u ons dit niet via de mail meld heeft, dan hadden wij het uiteraard opgelost. Dus ik ga ervan uit dat u het niet opgelost wenst te hebben. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
In korte tijd
Beste Theo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles ging gewoon goed.
Beste Hans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed product voor een mooie prijs, en snel geleverd.
Beste Dennis, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Was perfect
Beste Emiel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel
Levering zoals vermeld op de site
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Altijd netjes op tijd. Ik raad het iedereen aan.
Beste Atilla, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles Top, gerne wieder
Guten Tag Thomas, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Great company to deal with. Fabulous prices and delivery times. I can only recommend them. Thank you
Dear Nigel, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
Goede webwinkel
Beste Nico, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel artikel binnen
Beste Gerard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mooie spullen.
Beste Fred, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super fijne service en ze hebben me goed geholpen
Beste Sharissa, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gelieven het opde sturen naar dendermondestraat 8 1785 merchtem dankje
Beste Myriam, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij sturen het product zo snel mogelijk weer naar u op. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Recensione originale
Gelieven het opde sturen naar dendermondestraat 8 1785 merchtem dankje
Beste Myriam, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U ziet in de track&trace dat u het verkeerde adres ingevuld heeft en het pakket naar ons retour komt. Zodra het retour is zullen wij het adres aanpassen en opnieuw versturen. Dit is dus niet onze fout dat u het pakket nog niet ontvangen heeft. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Altijd goed en deskundig geholpen
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik heb een mooi uitlaat demper besteld voor een zeer mooi prijsie vergeleken met alle andere webwinkels ( het scheelden zeker wel 40 hele euro’tjes. Mijn bestelling werd heel netjes afgeleverd binnen 2 dagen. Het was allemaal keurig verpakt en verzorgd. Vanwege die redenen is het zeker een aanrader om je sito + uitlaat hier te bestellen. Top ervaring!
Beste Jurbert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Received emails as purchase and shipping occurred. Also the tracking was made very easy to understand.
Dear Tom, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
Op tijd geleverd en mooie prijzen.
Beste Marco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik ben echt blij mee met snelle levering
Beste Magda, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle en goede levering top service
Beste Ron, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Uiterst snelle levering!!
Mijn spiegels die ik besteld had zouden later komen. Dit zou de 31 oktober zijn maar zijn nog steeds niet aangekomen
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij hebben de rest van de bestelling, voor de geselecteerde leverdatum naar u toe gestuurd, helaas wacht u nog op de spiegels. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
toppie moppie
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire