Beste Marco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle service. Duidelijk helemaal goed
Beste Christian, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goed service
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Klant vriendelijk, snel bezorgd
Beste Mo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Vautje van mijn kant tijdens de betaling. Even gebeld en direct verholpen. Super reactie en een snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Fast shipment, a large selection of assortment
Dear Slavica, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
Fast shipping good merchandise
Dear Gerson, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
veel producten en snelle levering, de retourdatum zou wat langer kunnen
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Op de site goed te vinden wat je zoekt
Beste Tom, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Je kan er gerust wat bestellen
Beste Angela, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goed en snel
Beste Ed, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Voor de rest redelijk snel goede kwaliteit
Beste Remko, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer tevreden over dit bedrijf. Super behulpzaam en geduldig met uitleg en het meekijken en oplossen van problemen. Snelle verzending, goede materialen en zeker een dikke 10 waard. Toppers...
Bei Bestellung stand geschrieben "bestellen und bezahlen sie heute dann haben sie den Artikel am Samstag, heute ist Dienstag. Der Gepäckträger passt nich, ich mußte Die schraubenlöcher versetzen die befestigungssträben mußten gebogen werden jezt paßt der Gepäckträger aber die Sitzbank geht nicht mehr zu Weil die Befesigungsstäben zu dick sind. Ich denke dass ich nichts mehr kaufen werde. MfG Dieter Mehnert
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Auf der deutschen Website wird angegeben, dass die Lieferung nach Deutschland 3 bis 6 Werktage dauert. Ihre Bestellung wird innerhalb von 4 Werktagen geliefert. Schade, dass Sie uns nicht kontaktiert haben, um Ihnen mitzuteilen, dass der Heckträger nicht richtig auf Ihren Motorroller passt. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Goed product en was goed te vinden op de site
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Eddy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
bestel altijd telefonisch en word prima geholpen. bestellingen altijd na 2 dagen geleverd. houden zo
Beste Michel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Lies, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
was weer goed
Beste Kees, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles zu meiner Zufriedenheit
Guten Tag Thomas, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Zeer snelle Bediening .
Beste Marnix, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel bezorgd en kwaliteit product zoals omschreven.
Beste Edwin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik ven deze site snel en goed kwaliteit
Beste Mohamed, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed,gedetailleerde kataloog, duidelijke informatie,voordelige prijzen,goeie sevice
Beste Chris, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire