Niet sterk genoeg
Beste Jati, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Helaas heeft u ons niet gemeld dat u de uitlaat bout kapot gedraaid heeft. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Julie moeten alleen de tijden aan passen Ene mail staat 17:00 andere 18:00 dat julie sluiten
Beste Edward, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Producten werken na behoren zeer snel geleverd echt super
Beste Laura, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede assortiment en prijs verhouding echter de verzendkosten plus verzend tijd kan beter
Beste Edward, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. De verzendkosten zijn vooraf bekend € 5.95 en boven de € 75 betaald u geen verzendkosten. De verwachte levertijd wordt netjes aangegeven en uw bestelling is op de aangegeven tijd geleverd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Product en levering volgens verwachting.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gewoon zoals het hoort! Geen gedoe. Snel geleverd met leveringsupdates.
Beste Michel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
ich habe zum ersten mal bestellt bin sehr zufrieden würde es weiterempfehlen und schneller Versand
Guten Tag Franz, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Geweldig bedrijf die snel leverd, producten snel netjes verpakt en makkelijk te volgen via hun track en trace systeem. Ik braad M2 zeker aan.
Beste Andy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Top Ware und sehr zügiger Versand
Guten Tag Christian, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
bestelling was snel geleverd
Kann nur bestes über diese Firma schreiben, sehr guter Service, musste anrufen weil ich ein Teil 2x bestellt habe, mir wurde sofort geholfen, Ersatzteile wurden schnell geliefert, die Qualität ist sehr gut, vielen Dank
Guten Tag Wilfried, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
perfecte site
Beste Thibo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Lange levering, 0 communicatie over verwachte leverdatum.
Beste Qeunte, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U ontvangt tijdens bestellen een indicatie (verwachte leverdag) de bestelling is 2 dagen later geleverd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Voor herhaling vatbaar
Beste Johan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Die Feder und das Halteblech von dem gekauften Seitenständer fehlen immer noch.
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Ich sehe, dass Ihnen die von uns nachgesendete Teile noch nicht zugestellt wurde. Natürlich werden wir das Problem lösen. Schade, dass Sie uns das nicht gemeldet haben. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
No las pedí en gris
Buenas tardes, Gracias por tomarse el tiempo de revisarnos. Has escrito un correo electrónico indicando que has recibido el color equivocado. Hemos solicitado una foto del juego de capota entregado incorrectamente. Normalmente se espera con una valoración hasta que se haya resuelto. Good afternoon, Thank you for taking the time to review us. You have written an email stating that you have received the wrong color. We have requested a photo of the incorrectly delivered soft top set. Normally it is waited with an assessment until it has been resolved. With kind regards, Team M2 Trading
Snel geleverd en alles volgens afspraak
Beste John, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mooi op tijd en goed geleverd
Beste Huub, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
prima snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima service en een duidelijke website
Beste Chris, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zoals gewoonlijk alles snel en correct bezorgd. Bij de bestelling zat ook een uitlaat maar die paste helaas niet goed, die heb ik moeten warm stoken en bijbuigen en toen paste hij perfect.
Beste Piet, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Top.
Beste Bircan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Positief
Beste Marc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Exhaust was not good quality and it was small..
Dear, Thank you for taking the time and effort to review us. You order the cheapest exhaust for your scooter and assume that the quality is the same as the most expensive one. kind regards, Team M2 Trading
Ik ben goed geholpen ook telefonisch top
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire