Snelle levering en goede kwaliteit.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u al meer als 10 jaar uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik had 2 items besteld. Maar kreeg geen mail wanneer het werd bezorgd. Er staat bij de items dat het leverbaar is, dit is een ruim begrip. Als het in de catalogus staat is het leverbaar. Beter er bij de zetten of het op stock is en of hoe snel het leverbaar is. Groeten
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. De levertijd wordt bij ieder product vermeld en dat kan inderdaad verschillend zijn. Ik neem aan dat u met "op stock" in voorraad bedoeld. Waarom moeten wij dat erbij vermelden? Tevens ontvangt u altijd een track&trace van ieder bestelling zodra die verstuurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering ,het zat wel in een mega grote doos
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel en correct geleverd!!
Beste Astrid, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Imitatie Kokusan stator gekocht, echt betere kwaliteit dan origineel !!
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Tijdens bestellen heeft u de informatie ontvangen wanneer de bestelling geleverd wordt. Tevens heeft u de u de afleverdag en tijd zelf geselecteerd en precies op de dag en tijd is de bestelling netjes geleverd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles verlopen zoals voorspeld
Beste Sven, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gute Übersicht auf der Seite und alles mega schnell geliefert zu Guten Preisen kann ich nur empfehlen !! Werde häufiger hier bestellen !!
Guten Tag Manuel, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Die bestellten Teile wurden schnell geliefert, sehr freundlicher Kontakt, Preise auch ok. Werde hier auf jeden Fall wieder bestellen!
Guten Tag Peter, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Betrouwbaar
Beste Danny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles was makkelijk te vinden snelle bezorging en perfecte producten
Beste Leon, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Na bestelling andere dag in huis .top!
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ruime keuze, vlotte bestelling en snelle levering. Wat wens je meer?
Beste Gunyher, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
You do not accept correction or return of bad items. You hard to be convinced.
Dear, Thank you for taking the time and effort to review us. You have purchased a bodywork set of which, in your opinion, 2 parts (handlebar cover) are not suitable. If the scooter has the correct year of manufacture, this set will fit. You have installed the rest and it fits fine. These parts are not available separately, only as a set. We have not stated anywhere that you cannot return the set, you cannot return the individual parts, but you can return the entire set. kind regards, Team M2 Trading
Goed verpakt en snel geleverd
Beste Thea, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Overzichtelijk snelle levering volgens afspraak
perfect afgehandeld
Onderdeel verkeerd besteld (mijn fout) Niet netjes geholpen aan de telefoon Onderdeel heb ik uiteindelijk in de prullenbak gegooid
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Dit gaat over de bestelling van 22.05.2022, u heeft destijds een review geplaatst dat u niet tevreden was omdat u het product niet gratis kon retourneren. Ondanks dat u toen niet tevreden was, geeft u ons nu alweer een 4, tevens bij aanbevelen? Nee. Besteld u toch weer bij ons !! Indien een product foutief besteld wordt of naar u mening niet mooi is, moet u inderdaad zelf de retourkosten betalen. Dit is u correct via de emails medegedeeld. U heeft getracht het daarna via de telefoon te regelen, waarop mijn collega u medegedeeld heeft: dat een retourlabel niet mogelijk is. Dit is in u ogen, niet netjes. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede prijs en service,snelle levering
Beste Johnny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
ben zeer tevreden . altijd op voorraad en snelle behandeling .
Beste Willem, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mijn “Go-To” scooteronderdelenshop! Super vriendelijke klantenservice. En dus een waanzinnige keuze, mooie prijzen en snelle verzending.
Beste Jeroen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Uitstekend snel order klaar gemaakt en snelle bezorging, maar - punkt kan beetje goedkope, maar ja als kost geld
Beste Magda, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Ronny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
100%aan te raden
Beste Ersen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire