Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Originele spiegel, past perfect Top kwaliteit
Beste Lucien, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ich habe extra hier bestellt, da ich möglichst schnell ein Teil brauchte, un es hieß, wenn ich jetzt noch bestelle (Dienstag), ist es garantiert bis Freitag da. Es ist Montag und leider habe ich das Teil immer noch nicht. Sehr schade, werde nicht mehr bestellen
Guten Tag Jennifer, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wie Sie in der Sendungsverfolgung sehen können, wurde Ihre Bestellung pünktlich versandt, außerdem wird darauf hingewiesen, dass sehr viel los ist bei PostNL und es zu Verzögerungen kommen kann. Daran können wir nichts ändern. Dann: Beim Abschluss der Bestellung vor der Zahlung wurde Ihnen Folgendes mitgeteilt: Voraussichtliche Lieferzeit: Heute bestellt, Freitag im Haus! Es wäre schön, wenn Sie ein ehrliches Bild zeichnen könnten Mit freundlichen Grüße, Team M2 Trading
Goeie Band en service
Beste Nizar, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Aardige mensen
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Meermaals besteld bij M2trading, altijd goed.
Beste Bert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Klantvriendelijk; prijs/kwaliteit is perfect in orde. Verzending snel en volgens afspraak. Zeer zeker een bedrijf waar ik vaker ga kopen.
Beste Arie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Jos, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Een cdi besteld die volgens de website op voorraad is. De levering zou 2 dagen later zijn. Na 4 dagen gebeld met M2trading en toen kreeg ik te horen dat het produkt niet op voorraad is en dat het over een paar dagen binnen zou komen. Uiteindelijk na 7 dagen werd het produkt geleverd. Op zich ben ik tevreden met M2trading alleen vind ik het jammer dat ik geen bericht had ontvangen dat het produkt niet op voorraad is en dat de levering iets langer duurt dan normaal.
Beste Hilbert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Er wordt een verwachte levertijd gegeven, dit is een indicatie. De verwachte levertijd zou op zaterdag zijn en woensdag is de bestelling bij u geleverd dit zijn 4 dagen later (2 werkdagen). Wij streven altijd om de verwachte levertijd waar te maken, helaas lukt dit niet altijd. Bij onze producten staat leverbaar en geen voorraad. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede service en snelle levering.
Beste Maarten, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
besteld en binnen twee dagen geleverd prima accu ,scooter rijd weer goed
Beste Ton, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik zal de site niet opnieuw bezoeken, tenzij ze behulpzaam en niet geïnteresseerd zijn Ik zal al mijn vrienden adviseren om deze site niet te bezoeken
Goedendag, Hoe bedoelt u niet behulpzaam? U heeft ons verschillende keren gevraagd hoe u een product retour kunt sturen, omdat u het verkeerde product besteld had. Dit hebben wij u gewoon elke keer netjes medegedeeld. Erg jammer dat u de waarheid niet vertelt hier en ons onterecht een slechte beoordeling geeft.
Zaterdag een bestelling geplaatst, zou woensdag geleverd worden, heb het dinsdag al ontvangen. Top hoor.
Beste Gerard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De juiste accu binnen gekregen voor de scooter en ik was zeer blij met de snelle levering.
Beste Hendrik, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
J’ai jamais connu se cite je les vu complètement pars hasard mais la j’ai été étonné de la rapidité que vous avez envoyer le colis je les reçu le lendemain même que j’avais commander c’est un truc de fou j’ai jamais été livrer aussi vite merci bcp à vous cetais super
Cher Alisson, Merci d'avoir pris le temps et les efforts de nous évaluer. Nous sommes heureux que vous soyez extrêmement satisfait. Cordialement, Équipe M2 Trading
Auspuff wurde gut verpackt. 1A Ware
Guten Tag Norbert, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Top materiaal
Beste Glenn, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima.op tijd en compleet
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik heb vaker besteld goede product omschijving op de site goede prijzen en snelle levering met e-mail contact van vertrek en aankomst ga zo door zeer tevreden gr plmm schumans
Beste Pierre, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heel tevreden
Beste Johan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Niets aan veranderen
Beste Perry, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
accu problemen nu nietbmeer
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent dat wij het probleem hebben kunnen oplossen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De verpakking was bijna open en 3 dagen laat gekomen
Beste Ahmad, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Als ik de track&trace bekijk, die u ook ontvangen heeft, zie ik dat: Op de door uw geselecteerde aflevertijd en dag is PostNL aan de deur geweest en kon het pakket niet afleveren waardoor het inderdaad 3 dagen later geleverd is. Jammer dat u dit niet vermeld. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede snelle levering
Beste Roy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mit M2 trading habe ich bis jetzt nur gute Erfahrung.
Guten Tag, Sie schreiben gestern Abend um 18:30 Uhr eine E-Mail, dass Ihre Bestellung noch nicht zugestellt wurde, dann haben wir geschlossen. 6 Minuten später veröffentlichen Sie diese Bewertung. Wir finden es sehr schade, dass wir dafür eine 1 erhalten haben. Sie haben den Lieferort selbst angepasst, wenn ich mir die Sendungsverfolgung von Hermes ansehe. Schade, dass wir nicht die Möglichkeit haben, für Sie zu prüfen, warum sich die Lieferung etwas verzögert. Mit freundlichen Grüße, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire