Goeie service
Beste Arne, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
totaal geen aanrader! ik heb enorme bestellingen gedaan met hun voor veel geld. ik heb ook een beenschild besteld voor een aerox. dit is aangekome in een veel te grote doos waar het beenschild er los in zat en dus gebroken was. een beetje vulling of bescherming had dit kunnen verhelpen. dan maar retour aangevraagd . ze hebben me een retour ticket gegoven via mail ik heb deze direct afgedrukt en de dag erna teruggezonden. na een week blijven zij maar vragen naar de track en trace terwijl zij zelf de retour hebben geregeld. dus service na verkoop is de slechtste dat er maar kan zijn. bij hun geld enkel verkopen de rest trekken ze hun niks van aan.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij vragen om de track&trace om u een hint te geven dat uzelf ook kijkt!! Dan kunt u zien dat het pakket nog niet bij ons retour is. Tevens hebben wij u in de mail verteld dat de nieuwe beenschilden besteld zijn bij de leverancier. Zodra die binnen en verwerkt zijn wordt het nieuwe beenschild naar u toe gestuurd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zoals voorzien. Bedankt
Beste Jacques, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle service aanrader
Beste Pascal, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Remblokken bestelt, 1 set paste niet,1 blok was contra, na contact (ik dacht misdruk) bleek ik gewoon de verkeerde bestelt te hebben, terug sturen (kost je wel verzendkosten) was geen probleem, geld netjes (zonder zeuren) vlot terug gestort. !! Zowel telefonisch als mail, netjes geholpen (mail ook vlot beantwoord) Goede ervaring.....
Beste Ron, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima ervaring niks op af te keuren. Bestellen ging vlot levering ook heel vlot
Beste Johan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
It was all good! Shipping was fast and the product arrived on time! Thank you much!
Guten Tag Constantin, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading Dear Constantin, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
Heb beugels aangeschaft zowel voor als achter voor mijn vespa sprint Van alle kanten bij moeten buigen om ze passend te maken Dus kijk goed welke en waar je ze besteld Zeer jammer helaas !!
Beste Pier, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u dit niet gemeld heeft, uiteraard had u deze retour kunnen sturen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles super! Schneller Versand
Guten Tag Alexander, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Super een voorbeeld voor andere
Beste Christof, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel en top
Beste Tony, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mijn besteling was snel binnen En was precies als precies wat er in de omschijving op de website staat ik ga hier vaker onderdelen bestellen voor mijn scooter
Beste Dennis, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Frederik, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Dylan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Die Lieferung kam 2 Tage später als bei der Bestellung angegeben. Auf meine Anfrage über den Chat wurde dann schnell geantwortet. Die gelieferte Ware ist wie beschrieben, von guter Qualität und wurde vollständig geliefert. Ich werde hier wieder Teile für meine Zündapp bestellen. C. S.
Guten Tag Claus, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind obwohl die Lieferung sich um 2 Tage verzögert hat. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Beste Marc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gewoon goed in alles
Beste Roberto, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik heb een windscherm gekocht. Eindelijk niet ok voor mijn scooter. Willen geen gratis terug bon geven. Zijn helemaal niet vrijelijk in de contacten. Niet trouwen!!!!!
Beste Jean, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U besteld een windscherm voor uw Neco scooter, wij hebben geen windschermen voor uw merk en model scooter. Ook al lijkt uw scooter op een andere Chinees model, wil niet zeggen dat de onderdelen passend zijn. Als u zelf verkeerd besteld zult u zelf de retourkosten dienen te betalen. Tevens hebben wij alle emails netjes en vriendelijk beantwoord. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestelling netjes ontvangen, duidelijke omschrijving op het internet. Precies gekregen wat ik zocht
Beste Martijn, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
All in all good, but I missed two essential things in the package -the bolts to attach the new part.
Dear Kai, Thank you for taking the time and effort to review us. We are happy that you are satisfied. The mounting bolts are indeed not included in the packaging. The old one is taken to assemble. kind regards, Team M2 Trading
Makkelijk gevonden op de site. En meteen op de hoogte gehouden worden. Levering zoals afgesproken. Al meermaals besteld. Niets op aan te merken. Aanrader.
Beste Wilma, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel en goede prijs kwaliteit verhouding
Beste Chaib, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed geholpen en snel
Beste Chris, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Incomplete order verstuurd en product is een hele andere dan in de omschrijving en of afbeelding
Beste Koos, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Ik zie dat het missende product naar u toe gestuurd is. Helaas is er een fout gemaakt door een collega in het magazijn. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel juiste product geleverd
Beste Mark, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire