alles naar wens
Beste Wiel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Nach dem Bestellen bis zur Lieferung ging alles sehr schnell. Super macht weiter so.
Guten Tag Mike, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Pakket veel te laat binnnen.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Zoals u kunt zien is deze behoorlijk vertraagd door PostNL. Wij hebben u het bedrag terugbetaald. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Meerdere bestellingen snel geleverd.
Beste Michel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steed weer uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Overzichtelijk site, snelle antwoorden, mails duidelijk en snelle levering
Beste Desiree, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goede klant service correkte afhandeling en goede kwaliteit van het produkt in een woord Top!
Beste Rein, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het is gemakkelijk bestelen en wat fijn is dat je zelf kunt aan geven waarneer thuis laat komen
Beste Wim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed spul op tyd geleverd
Beste Gerrit, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
vriendelijke mensen die eerlijk en betrouwbaar zijn .ze weten waar ze het over hebben van mij een 9+ gr Hub
Beste Hub, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Product als omschreven
Beste Johan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer vlotte en snelle levering
Beste Henri, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
altijd tevreden met bestelde artikelen en snelle levering
Beste Dirk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u ieder keer uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehr gute Qualität passt ganz genau. Bin nach langer Suche hier fündig geworden. Schneller Versand. Alles tipi topi So sollte es überall sein!
Guten Tag Bernhard, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Lieferung sehr gut geklappt,und die Batterie war so wie beschrieben, immer wieder gerne. 5 Sterne
Guten Tag Torsten, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Beste Dirk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Vlotte betaling mogelijk Juist geplande levering
Beste Bart, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Antonio, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Enorm genoten ondanks soms wat naar de kloten wel met dikke pret gewoon ff weg gezet
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Product was beschadigd, keurig afgehandeld met retour en nieuwe zending.
Beste Floor, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede informatie snelle verzending, en de site is UP to dat een aanrader
Beste Karim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De producten snel geleverd , maar omdat Post NL het pakje in een afhaalkast had gedaan en GEEN code had doorgestuurd duurde het vijf dagen voordat ik het had. Jammer.
Bestelde ern velg voor puch mv50 Topkwalitijd en naaf en spken over te zetten Nou het chroom is bagget metaal totaal niet glad Wat een rotzooi De gaten voor de spaaknippels zijn VEEL te groot. Nog nieuwe moeteñ kopen Göedkoop nog erg duurkoop
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Er is vrijwel voor iedere beurs een product beschikbaar waar uiteraard een kwaliteitsverschil in zit. Wij hebben geen mail ontvangen van u waarin u aangeeft dat het product in u ogen niet goed is. Het staat u uiteraard vrij binnen een periode van 14 dagen het product retour te sturen, waar u schijnbaar geen gebruik van wenst te maken. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Jordan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire