Adequate dienstverlening; service volgens afspraak en op tijd afgeleverd.
Beste Mark, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik heb hier een origineel voorspatbord gekocht voor mijn Vespa Sprint. Ander bedrijf kon toch niet leveren (fout in voorraad) en zodoende bij M2trading terecht gekomen. Eerst gebeld om nieuwe teleurstelling te voorkomen. Vriendelijk contact en in 1 dag geleverd tegen ook nog eens de laagste prijs. In 1 woord: top!
Beste Kees, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Na 22 uur had ik de bestelling thuis
Beste Sebastian, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Dik tevreden
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
niets op aan te merken groot gamma en snelle levering zonder problemen
Beste Ronny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle afhandeling en levering
Beste Jeroen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heb hie vakker producten bestel die dan of niet optijd kwamen of beschadigd waren heb nu een uitlaat helemaal beschadigd binnen gekregen en heb die retour gestuurd zonder te melden ivm te druk en nu moet ik hun fout betalen
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Alle bestellingen zijn op tijd geleverd en u heeft bij geen een een melding van schade gemaakt. Ook bij de geleverde uitlaat niet. Deze is bij ons retour ontvangen met montage schade aan de ophangpunten en de bocht. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
sehr gut
Guten Tag Giuseppe, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Beste Hans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat de bestelling de verwachte leverdag niet gehaald heeft. Wij geven inderdaad een indicatie die meestal wel gehaald wordt. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Nicht nur das der zugesagte Liefertermin nicht eingehalten wurde, ist zusätzlich noch eine billige Chinakopie geliefert worden obwohl das Original bestellt worden ist Hätte ich bloß vorher die Bewertungen gelesen!!! Ist scheinbar kein Einzelfall !!! Hoffentlich können wir uns wenigstens güttlich Einigen.
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Sie haben das Original Piaggio Teil erhalten in die geschlossene Piaggio-Verpackung. Die bestellung wurde Zeitig verschickt aber leider verzögert durch PostNL und Hermes Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Na een maand mijn bestelling nog niet binnen. Na mail verkeer geven ze aan dat het alsnog verstuurd wordt. Een paar uur later is het opeens geannuleerd. Reden: ja sommige producten zijn niet op voorraad. Er wordt niet eens verteld welke producten of dat de rest nog wel opgestuurd kan worden, dus een maand wachten voor niets eigenlijk. Op de website staan de producten gewoon op voorraad, maar ja, om het nou nog een keer te gaan proberen als ze zelf al te beroerd zijn om wat moeite te doen....?
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Bij ons staat leverbaar bij de producten en niet voorraad. U heeft terecht u ongenoegen geuit dat de bestelling behoorlijk vertraagd was. Waarop door mijn collega gelijk gereageerd is door de bestelling te annuleren en het betaalde bedrag terug netjes aan u terug te betalen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik had een aandrijfriem van een Kymco vp50 nodig, deze stond op jullie site, besteld en gemonteerd, was gelukkig juiste maat zoals omschreven op site... bestelling duurde wel 3 dagen tot levering...
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gut, schnell, günstig. Total zufrieden. Typisch Holland.
Guten Tag Thomas, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Goedkope spullen voor de scooter en altijd op tijd in huis! Ook goede klantenservice ik blijf hier bestellen!!!
Beste Francesco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
na ontvangst van de bestelling bleek foutief artikel geleverd te zijn en de klantenservice daarom op de hoogte gebracht. de volgende dag is het juiste artikel nageleverd en het foutief artikel hoefde niet retour gezonden te worden.
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer goede service en producten
Beste Bart, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Schokbreker gekocht voor een mooie prijs werd netjes op tijd geleverd nog niet gemonteerd maar dat komt goed
Beste Denis, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
N.v.t
Beste Willem, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed afgeleverd. Ik heb ook nog een keer gebeld en gaven goede en snelle service.
Beste Michel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik heb twee 3 producten besteld (accu start motor en een kroon van een voorvork ik heb de bestelling geplast op 14 sep krijgt een mail terug dat ik 19 sep mijn producten ontvang ik kreeg maar de accu en de start motor die kroon heb ik niet ontvangen ik belde terug krijgt te horen t komt inorde daarna kreeg geen bericht meer ik heb toen weer een mail gestuurd hoor ik een ander verhaal dat de kroon moest besteld worden als t goed is ontvangt M2trading t morgen de volgende dag nog geen mail ontvangen voor bevestiging uiteindelijk kreeg ik gisteren 22 sep dat mijn product morgen wordt afgeleverd ik vind als de product niet in voorraad is geeft t ook duidelijk aan bij de klant ik heb ook mijn klanten die moet wachten ik kon ook mijn afspraak nakomen
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Het kroonstuk was inderdaad niet geleverd bij u, helaas een fout van mijn collega. Wij hebben u medegedeeld dat dit nagestuurd zou worden, er is nergens gesproken dat wij het product in voorraad hadden. Dit is u ook netjes via de mail medegedeeld, als het goed is heeft u zaterdag voor het plaatsen van de review het kroonstuk ontvangen. De dag van verzending heeft u netjes de track&trace ontvangen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik bestelde het product op dinsdag en op de website stond dat het op vrijdag binnen zou zijn. Dit was prima maar het was er pas de volgende week op woensdag. Dit duurde te lang voor mij
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Helaas gaat er soms iets mis waardoor de levering vertraagd wordt. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heb diverse scooter onderdelen besteld, prima kwaliteit. Alleen heb graag de onderdelen sneller in huis. Bijvoorbeeld voor 17:00 besteld volgende dag in huis. Gaat soms 3 dagen overheen.
Beste Pieter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. De levertijd staat bij ieder product vermeld en is voor ieder product verschillend. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Als ik via Nederland het pakje retour zou sturen, is dit voor mij goedkoper. Maar deze optie staat er niet bij. Wonen vlakbij de grens en mijn dochter werkt in eersel nl.
Beste Armand, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. Wij verplichten u niet een retourzending vanuit België te sturen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire