Saxonette nieuwe onderdelen voor een redelijke prijs

Saxonette onderdelen besteld en de volgende dag al in huis. De onderdelen waren goed verpakt en alles voor een redelijke prijs.

Aantal malen besteld en altijd snel geleverd.

Betrouwbaar

Onderdelen terug gestuurd en het geld gelijk weer terug ontvangen.

Verkeerd onderdeel gekregen

Die kilometer kabel voor de vespa lx 50 4t past niet op mn vespa lx 50 4t

Wrong item delivered but corrected rapidly

The item delivered is not the one I ordered and there was an email issue on M2 trading side that prevented them to receive my notice. After this was resolved, they immediately sent the right part.

Heel lang gewacht op bestelling

Ik had 17juli besteld en heb het 2 maanden later aangekregen en dan nog niet op mijn adres maar postpunt..

Goede zaak overzichtelijk

Alleen een nadeel heel weinig onderdelen van kymco granddink dat vind ik heel jammer

Alles was goed

Alle onderdelen paste en er zat zelfs nog een bus motip blanke lak bij die niet besteld was

goed kommen alles na

wat ik besteld had heb ik ge kregen

Goede winkel

Heb het juiste onderdeel gekregen,prima kwaliteit !

Top bedrijf

Top bedrijf altijd mooie prijzen. Ik heb een foute bestelling gedaan later heb ik hen gebeld ze hebben netjes opgelost. Aanrader en bedankt.

Total problemlos

Die Webseite ist sehr übersichtlich. Der Kontakt unproblematisch und hilfsbereit. Bestellter Artikel passt und ist in guter Qualität. Vielen Dank. Jederzeit wieder!

Fast delivery

Good guality

Snel geleverd.

Zeer uitgebreid assortiment...!

Verkleidung für Piaggio Zip

Produkt wurde mir sehr schnell geliefert super Kundendienst Email werden sofort beantwortet. Verkleidung hat 9/10 gut gepasst und sieht super aus. Empfehle ich zu 100%

Was goed ,Nu niet meer

Als bedrijf ben je verantwoordelijk dat de bestelde spullen ook bij de klant komen (ook eventuele storingen met vervoerder oplossen horen daar bij ) Na bijna 2 weken niets ontvangen te hebben en diverse keren contact te hebben opgenomen/geprobeerd afgescheept met het ligt aan postnl terwijl er een afhaalpostcode van een ander op de verpakking stond en melding postnl van Niet afgehaald 10%korting i.v.m. ongemak en door mij gemaakte extra kosten was niet mogelijk ook en beroepten zich erop dat ze 2x verzendkosten moesten betalen Er staat op mijn factuur dat ik 5,95 verzendkosten betaald heb Kortom pin je niet vast op kopersgarantie enz. Bij deze firma telt alleen Geld is binnen garantie .....niet zeuren

Snelle levering en goede producten

Goed product niet goed geld terug

Altijd netjes optijd bezorgd koop er graag onderdelen

Altijd correct.

De bestelling gaat makkelijk en er wordt altijd aandacht besteed aan mijn bestelling. En snelle levering.

Uthman Mahdy Tanko

Good

snel geleverd

kon binnen 3 dagen mijn bestelling monteren

Uitstekend...

Goede keuze, snelle leveringen, in geval van retour snelle afhandeling , kortom een aanrader.

super snel

geen comentaar prima

Super snelle service

Top bedrijf

212 Rijksweg Zuid 212A A

Sittard 6134AG

+31(0)46-4581030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire