Saxonette onderdelen besteld en de volgende dag al in huis. De onderdelen waren goed verpakt en alles voor een redelijke prijs.
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Aantal malen besteld en altijd snel geleverd.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Onderdelen terug gestuurd en het geld gelijk weer terug ontvangen.
Beste Theo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Die kilometer kabel voor de vespa lx 50 4t past niet op mn vespa lx 50 4t
Beste Gijsjan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Zoals u kunt zien zijn er 2 verschillende kilometerteller kabels die wij aanbieden. Dit is telefonisch medegedeeld en dat u de kilometerteller kabel kunt ruilen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
The item delivered is not the one I ordered and there was an email issue on M2 trading side that prevented them to receive my notice. After this was resolved, they immediately sent the right part.
Dear Philippe, Thank you for taking the time and effort to review us. It is true that the Chat is not turned on. We can be reached by telephone and email. If something was delivered incorrectly, take a photo of it and send it by email, so that we can solve it as soon as possible. If we don't get information, we can't solve it. kind regards, Team M2 Trading
Recensione originale
The item delivered is not the one I ordered. I didn't receive a reply to my email asking to fix this. Online chat says "nobody available". One star might is a bit much actually.
Ik had 17juli besteld en heb het 2 maanden later aangekregen en dan nog niet op mijn adres maar postpunt..
Beste Jens, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u zich niet gemeld heeft in deze periode, dit is zeker heel vervelend. Tijdens leveren van het pakket was u niet thuis, vandaar dat het naar een PostNL punt is gegaan. U heeft het niet afgehaald en het pakket zal retour gestuurd worden. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alleen een nadeel heel weinig onderdelen van kymco granddink dat vind ik heel jammer
Beste Bert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Voor de Grand Dink zijn de onderdelen zeer schaars verkrijgbaar. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alle onderdelen paste en er zat zelfs nog een bus motip blanke lak bij die niet besteld was
Beste Pascal, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
wat ik besteld had heb ik ge kregen
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heb het juiste onderdeel gekregen,prima kwaliteit !
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Top bedrijf altijd mooie prijzen. Ik heb een foute bestelling gedaan later heb ik hen gebeld ze hebben netjes opgelost. Aanrader en bedankt.
Beste Mohsen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Post NL heeft voor veel verwarring gezorgd, gelukkig is alles goed opgelost. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Recensione originale
Ik heb foute bestelling gedaan ze zeiden mag je terug opsturen heb ik gedaan later ik krijg een barcode van post NL die was mijn pakket ik heb terug gestuurd ik krijg meerdere tijd bezorgen van post NL eindelijk krijg ik niets ik heb die bedrijf gebeld zei hij we zijn niet verantwoordelijk ik vraag aan post NL ze zeiden als die bedrijf gaat oplossen moet met ons contact nemen nu mijn geld weg plus 8euro voor post als doen ze niets ik ga naar politie toe. .Heel slechte bedrijf
Die Webseite ist sehr übersichtlich. Der Kontakt unproblematisch und hilfsbereit. Bestellter Artikel passt und ist in guter Qualität. Vielen Dank. Jederzeit wieder!
Guten Tag Pascal, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Good guality
Dear Vasile, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
Zeer uitgebreid assortiment...!
Beste Jeroen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Produkt wurde mir sehr schnell geliefert super Kundendienst Email werden sofort beantwortet. Verkleidung hat 9/10 gut gepasst und sieht super aus. Empfehle ich zu 100%
Guten Tag Fabio, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Als bedrijf ben je verantwoordelijk dat de bestelde spullen ook bij de klant komen (ook eventuele storingen met vervoerder oplossen horen daar bij ) Na bijna 2 weken niets ontvangen te hebben en diverse keren contact te hebben opgenomen/geprobeerd afgescheept met het ligt aan postnl terwijl er een afhaalpostcode van een ander op de verpakking stond en melding postnl van Niet afgehaald 10%korting i.v.m. ongemak en door mij gemaakte extra kosten was niet mogelijk ook en beroepten zich erop dat ze 2x verzendkosten moesten betalen Er staat op mijn factuur dat ik 5,95 verzendkosten betaald heb Kortom pin je niet vast op kopersgarantie enz. Bij deze firma telt alleen Geld is binnen garantie .....niet zeuren
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Bij het bestellen heeft u al gevraagd voor kortingscodes. U bestelling is netjes op tijd verstuurd zoals u ook in de T&T kunt zien, uiteraard hebben wij niet de tijd om alle T&T te volgen. U heeft een mail gestuurd dat de bestelling nog niet geleverd was, daarop hebben wij direct gereageerd en contact opgenomen met PostNL. Op ieder mail is netjes geantwoord. Uw pakket is uiteindelijk bij ons teruggeleverd, het heeft op een afhaallocatie gelegen maar dat was helaas niet door PostNL in de T&T aangegeven. Wij hebben geïnformeerd en de bestelling uiteraard op onze kosten weer naar u toe gestuurd. Zoals u kunt zien hebben wij netjes aan al onze verplichtingen voldaan. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering en goede producten
Beste Edwin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Altijd netjes optijd bezorgd koop er graag onderdelen
Beste Jef, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u telkens weer uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De bestelling gaat makkelijk en er wordt altijd aandacht besteed aan mijn bestelling. En snelle levering.
Good
Beste Tanko, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
kon binnen 3 dagen mijn bestelling monteren
Beste Leon, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede keuze, snelle leveringen, in geval van retour snelle afhandeling , kortom een aanrader.
Beste Kenan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Beppy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
geen comentaar prima
Beste Auke, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Top bedrijf
Beste Eldo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire