Hier sollte man keine Bestellungen tätigen, der falsche Artikel wurde zugesendet und einer Rücksendung wird nicht zugestimmt. Das Geld wird nicht zurück gezahlt!!!
Guten Tag, Sie schreiben hier 3 Dinge, die falsch sind: Sie haben erhalten, was Sie bestellt haben. Sie können auf eigene Kosten zurücksenden. Sie erhalten den Betrag zurück, sobald das Rücksendepaket bei uns erhalten ist. Wenn Sie also falsch und zu viel bestellen, müssen Sie die Rücksendekosten tatsächlich selbst tragen Dann sagen Sie, dass bei uns keiner mehr kauften soll. Lesen Sie daher zunächst die von uns gesendeten E-Mails sorgfältig durch, bevor Sie eine Bewertung abgeben, und schreiben Sie die Wahrheit !!!! Mit freundlichen Grüße, Team M2 Trading
jammer dat het pakket word verzonden met post nl,je weet nooit of je pakje zal ontvangen,laatste geval was dat mijn pakje pas de volgende dag zal geleverd worden,maar s'avonds rond 20 u kwam mijn pakje toe
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Ik begrijp uw opmerking over PostNL niet. Tijdens bestellen is vermeld dat de verwachte levertijd zaterdag is en op zaterdag is het netjes geleverd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering. Accu gelijk gebruiksklaar. Kwaliteit van de accu kan ik nog niet beoordelen, heb deze net 3 dagen.
Beste Fred, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Altijd correct.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik
Beste Ronny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede prijs en kwaliteit snelle levering
Beste Johan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ich habe eine Wasserpumpe gekauft die leider einen defekt hatte mir wurde sofort Ersatz oder Geld zurück angeboten also nur zu empfehlen.
Guten Tag Frank, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind, obwohl etwas schief gelaufen ist. Wir haben das Problem für sie lösen können. Es freut uns zu hören, dass dies zu Ihrer vollsten Zufriedenheit geschehen ist. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Goed, leverde snel.
Beste Andy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Netjes meteen mijn geld terug gekregen toen ik perongeluk dubbel had betaald Een telefoontje was genoeg
Beste Corine, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent met het snel oplossen van de betaling. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Was goed
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed geregeld
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alleen jammer dat jullie bijna niks hebben voor kymco granddink 2 takt 50 cc
Beste Bert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Z
Beste Fred, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De spullen die ik besteld had lekker snel binnen en goed verpakt.
Beste Ron, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
I ordered from Greece and all the parts where perfectly painted and the package was very very professionally closed. I got my order within 9 days
Dear Giovanni, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
Gewoon ok
Beste Jacques, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Nico, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Top kwaliteit
Beste Michele, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed product en snel geleverd
Beste Erwin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mijn eerste ervaring is zeer goed!
Beste Erik, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bei der Bestellung und Lieferung ist alles bestens gelaufen. Teile haben auch super gepasst. Kann nur meine Empfehlung aussprechen.
Guten Tag Chris, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Niet mijn laatste bestelling
Beste Willy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Kan ik zelf afhalen,verzendkosten bespaard.
Beste Math, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Remy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mooi verpakt en snel geleverd Zeker een aanrader Bedankt
Beste Hilde, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire