Vandaag besteld morgen in huis Das gewoon fijn
Beste Guillaume, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Seiht guter Kontakt mit schneller Lieferung. Vielen Dank! Umsichtige sichere Verpackung.
Guten Tag Andreas, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Als ik wat nodig heb voor mijn spartamet, kan ik bijna altijd bij M2t ading scooterspecialist terecht.
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel gekregen wat besteld werd en goed verpakt. (Bromfiets 12v batterij)
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Cornel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Frans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede prijs/kwaliteit, adequate informatie, en snelle levering.
Producten zeer netjes en correct geleverd, zelfs vroeger dan voorzien. Top!
Beste Bart, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede en snelle service
Beste Hendrik, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer betrouwbaar, en keurig en snelle levering. Klantenservice is ook top!
Beste Sandor, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Verkleidung hat gut gepasst,schneller Versand
Guten Tag Klaus, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Prima site, snel vinden wat je zoekt, prima afhandeling bestelling.
Beste Sandra, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle en correcte levering.
Beste Bert-Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ben zeer tevreden. Als hun het niet hebben hoef je niet verder te zoeken op internet
Beste Ton, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heel goed en de producten goed snel levering
Alles netjes. Geen voorraad dan staat dat netjes op de site dus geen lange back orders
Beste Johnny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Ad, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
I have ordered goods for*** € at M2 trading on Aug 2nd and still waiting ( Aug 18). I have asked M2 trading to help me find goods and got feedback from the empoyee that it is annoying. I am not sure who or what is annoying but I do not like this way of communication. It is not good attitude and this is far from professional. It happend for the 2nd time. First for Xmas and now for son’s birthday. Very dissapointed.
Dear, Thank you for taking the time and effort to review us.Good afternoon, This is what my colleague wrote and that means that it is of course annoying that you have not received the order: This is annoying. What did you not receive?? Sorry for the inconvenience. If you have any questions, please let me know. With kind regards, Team M2 Trading
Snel info en een snelle levering
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het is altijd goed verpakt en op tijd
Beste Johan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Fijne website, alles goed en netjes ontvangen.
Beste Roy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mijn uitlaat zou zaterdag komen, maar was er al vrijdagmiddag. Goede prijs, en groot aanbod
Beste Jork, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De accu werd de volgende dag reeds geleverd.
Keurig bedrijf .
Beste Robert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire