Is fijne winkel
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Order snel verwerkt ,veel keuze in onderdelen.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Als je wat besteld is het eigenlijk altijd wel goed en werkt ook na behoore
Beste Miranda, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heb nieuwe banden lokaal moeten kopen
Beste Robin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Zoals in de mail naar u toe uitgelegd, geeft PostNL aan het pakket bij u geleverd te hebben. Er is een onderzoek gestart en helaas moeten wij dit afwachten. Dit is heel vervelend. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Also mein Bestellung von hermes bei mir zu Hause abgeliefert wurde, war ein kleines Loch in dem Umschlag/Paket, und es war leer. Ich würde gerne mein gekauften Gegenstand erneut zugeschickt bekommen.
Guten Tag Nick, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Sie haben erst diese bewertung geschrieben und dana uns eine E-Mail geschickt mit diese Mitteilung. Wir haben auf diese E-Mail geantwortet, aber noch keine Antwort von ihnen erhalten. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
maandag besteld woensdag in huis.
Beste Kees, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehr guter Service und Qualität
Guten Tag Robert, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Vraag om nog een scooter koppeling blokkeersleutel te bestellen maar ik niet de maat weet wordt niets meegedaan. Onderen van de koppeling ontvangen maar kan er nog niets mee. Maar zo'n sleutel besteld bij cityparts. Daar staat wel op de website welke maat ik nodig had. Kost weer extra verzendkosten door de opmerking/vraag niet te lezen. Jammer
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Zoals u op de site bij het juiste merk en type scooter kunt zien dat wij de gewenste sleutel niet in het assortiment hebben. Bel of stuur een email als u vragen heeft voordat u een bestelling plaatst met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Materiaal keurig op tijd in huis binnen gekregen!
Beste Dennie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Duidelijke website.met veel keuze. Je wordt goed per mail op de hoogte gehouden van je bestelling.. Aanrader!
Beste Ton, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
correct
Beste Marie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering en niet duur
De bestelling ging zeer goed en snel ook. voor ik het wist was mijn bestelling opgestuurd. ik heb via paypal betaald. dit ging zeer vlot, via paypal kun je volledige betalings gegevens inzien, dit liet niets te raden over. Helemaal voortreffelijk. Enige minpuntje komt door mijn eigen handelen, ik heb een Beverly 500 i.e. De onderdelen die naar mij toe zijn gestuurd zijn van een gewone Beverly 500 zonder lambda sonde. Heb meteen telefonisch contact gezocht om te vragen of er een retourbeleid gehanteerd word. Dat is zo, zonder mokken kon ik mijn onderdelen terugsturen. Heb helaas nog geen terugkoppeling gehad dat de onderdelen in goede staat zijn ontvangen en gecrediteerd zijn, daar heb ik al een mailtje voor gestuurd. Mooie winkel, prettige navigatie, concurrerende prijzen. gewoon eens een kijkje nemen als je iets nodig hebt voor je motor of scooter
Beste Ad, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Nadat ik een volgens de foto mooie kreidler tankdop had besteld kreeg ik eerst een hele verkeerde tankdop toegestuurd. Na een aantal keer bellen kreeg ik dan eindelijk de juiste tankdop toegestuurd. Wat blijkt sluit heel de tankdop niet goed af de benzine loopt er gewoon langst uit.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U heeft 1 keer telefonisch contact gehad waarop werd aangegeven een mail met een foto te sturen. Daar is direct door mijn collega op gereageerd dat wij u de besteld tankdop gingen toesturen. Wij vinden het jammer dat u verdere klachten niet gemeld heeft bij ons, om die voor u op te lossen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
zadelhoes besteld maar was niet wat ik ervan verwacht had doch gemakkelijk retour zenden wel kostelijk omdat je zelf moet bekostigen
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks de retourkosten die u inderdaad zelf dient te betalen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestel een gel accu en krijg een loodzuur accu,dat is de misleiding van dit bedrijf. Ze bieden een Gel accu aan en leveren een loodzuur accu ! Hoeveel mensen zijn er al door deze misleiders al misleid ? je weet het niet maar het kunnen er wel honderden zijn geweest. En nog steeds tot op de dag van vandaag blijven ze deze misleidende aanbieding plaatsen ,dus opgelet voor de aspirant kopers!! Ik heb mijn geld terug gekregen,maar de goorlappen laten je wel voor de retour zending betalen,zonder daarvoor de terug betaling te doen. Pas op met dit bedrijf ,ze deugen niet !!!
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. In iedere accu zit loodzuur (behalve in een lithium accu) in vloeibare of vaste vorm. U besteld een SLA accu, deze bevat loodzuur in vaste vorm die in glasvezelmatten tussen de loden platen zit. Dit is u via de mail allemaal uitgelegd en dit staat ook bij de beschrijving van de accu. U wenste deze accu niet en wij hebben u een antwoordnummer verstrekt waar u geen gebruik van heeft gemaakt. Jammer dat u ons uitmaakt voor: goorlappen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Wim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Heb daar nog niet veel ervaring van , Ik bestel weinig op het net.
Beste Daniël, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goeie spullen voor mooie prijzen EN.... Nog nooit eerder gehad ergens maar een dag sneller thuis ontvangen.
Beste Bert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Nycho, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Perfect snel levering.
Super schnell sehr gute Ware !
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Prima, onderdeel paste perfect
Beste Ernst, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire