één kleine opmerking :als nieuwe klant wist ik niet wat ik mocht verwachten en was toch een beetje ongerust omdat ik geen bestelbevestiging kreeg en dus het verdere verloop maar moest afwachten.
Beste Marc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat u geen bevestiging ontvangen had. Even doorgeven en het kan opgelost worden. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bij div winkels moet je min voor 5 euro bestellen hier gelukkig niet
Beste Willem, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goeie kwaliteit
Beste Ron, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering van de scooteraccu,en een keurige prijs betaald.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Top service en mooi prijs
Top Dankeschön
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Heb heel goede ervaringen
Beste Anka, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Je wordt op de hoogte gehouden van het bestelproces en logistieke afhandeling per mail. De bestelde onderdelen zijn netjes en goed verpakt.
Beste Gerrit, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Kann nur gutes sagen , schnelle Lieferung Komunikstion hervorragend.Einfach bestens
Guten Tag Matthias, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Beste Klaas, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zelf eerst fout gemaakt Toch mee opgelost
Onderdeel gekocht Geen handleiding / bedradingschema erbij. Hiervoor gebeld en vanaf die dag mijn mail gecontroleerd maar helaas tevergeefs. Tot nu toe nog geen enkele reactie van M2trading. Mvg. Len
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat de afhandeling niet naar tevredenheid was. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles was en ging goed en snel
Beste Marius, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ja goed
Beste Bar, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Binnen 1 dag geleverd
Beste Pierre, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goede website snelle levering top
Beste Ronny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle verzending
Beste Gerwin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super goed en niet duur!
Uitlaat besteld voor mijn scooter. Snel geleverd en €10,00 goedkoper dan bij K-Parts.
Beste Martin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Had artikelen besteld maar de bestelling was niet compleet geleverd. Na mailtje werd meteen het juiste artikel opgestuurd. Bedankt voor de snelle afhandeling. Vr gr Maurice Derks
Beste Gary, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Maurice, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede service en goed product
Beste Jean, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede berichtgeving
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire