Ruime selectie, prima prijzen en vriendelijk in de omgang. Totale aanrader.
Beste Jeroen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
alles goed en snel geleverd
Beste Marij, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Wordt geholpen als ik twijfel en goede,snelle verzending!
Beste Miranda, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Accu besteld, snel geleverd en voor een scherpe prijs!
Beste Xander, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bin zufrieden, sehr schnelle Lieferung
Guten Tag Michael, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Goed produkt, voor de juiste prijs en snel verstuurd.
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestelling niet op tijd zo als afgesproken niet kompleet wel opgelost
Beste Ben, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u redelijk tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mijn bestelde stukken snel thuis!
Beste Katarina, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Siehe Bewertung
Guten Tag Hendrik, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Goed en snel
Beste Wim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Die Ware kam ordentlich verpackt und auf einem sehr übersichtlichen Versandweg ohne Probleme an. Man wusste immer wo sich das Paket gerade befand und die Zustellung wurde in einem Zeitraum von 2Std. genau angekündigt. Bin sehr zufrieden.
Guten Tag Daniela, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Top service en kwaliteit en snelle levering de onderdelen passen goed en niet al te duur
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
het geleverde item voldoet aan alle verwachtingen
Beste Marcel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
kreeg snel contact en antwoord met klantendienst
Beste Sam, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Via de website besteld, en tussentijds goed op de hoogte gehouden, en daarna netjes afgehandeld.
Twee klik logo’s voor de zijkappen van mijn Vespa ciao besteld en alles snel en netjes geregeld
Na een speurtocht op internet kwam ik uit op M2trading omdat die hebben wat ik zocht.
Beste Ronald, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Product goed, redelijk snel geleverd en de mogelijkheid om achteraf met Klarna te betalen spreken mij aan. Duidelijk, overzichtelijke website. Assortiment voor Vespa accesoires mag wat uitgebreider.
Beste Mascha, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle en goede levering
Beste Henrie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Al een aantal keren iets besteld...super snel geleverd. Komen afspraken na...en altijd snelle reactie bij vragen.in 1 woord klasse. Dikke 10
Beste Ed, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Jederzeit wieder
Guten Tag Reinhard, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Snelle verzending
Beste Andries, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Anne, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
goede service geen poespas tot nu toe geen probleem
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Product zoals beloofd.
Beste Isaac, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire