Makkelijk bestellen, snel geleverd
Beste Femke, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super snelle service en perfect geleverd TOP
Beste Morco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super vlot geregeld, behulpzaam, goed verpakt en perfect geadviseerd.
Beste Tiny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ik ben een tevreden klant
Beste Mario, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Excellent goed en snel
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima levering van product
Beste Mike, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ich warte schon seit 3 Wochen auf mein Paket es ist nicht mal losgeschickt worden
Guten Tag Bastian, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Leider hat es lange gedauert, bis Ihr Paket ankam, es sollte am 06.07 zugestellt werden, wurde aber 11 Tage später, am 17.06, zugestellt. Dies konnte im Track & Trace nachverfolgt werden Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Top 1 A
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
De levering duurde al iets langer als je gewend zou zijn. Gister zou die bezorgd moeten worden krijg ik mail dat me pakket retour word gestuurd
Beste Merijn, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Jammer dat u de T&T niet gevolgd heeft, dan had u gezien dat PostNL de dag na het versturen van uw pakket, de melding maakte van: adres onjuist gaat retour afzender. Het bedrag is terugbetaald aan u. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima ,bestel al jaren regelmatig, nooit een probleem gehad
Beste Andre, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u al jaren uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Topkoffer perfect ontvangen
Beste Frank, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Pakket goed ontvangen en inhoud correct
Beste Toon, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Vlotte levering niet duur
Beste Ham, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer tevreden met mijn aankoop
Beste Rogier, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima service, duidelijke website vlotte versturing
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zie
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super!!!
Zoals besteld ontvangen en binnen de afgesproken levertijd, Top
Beste Werner, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ich habe einen Reifen bestellt für meine Vespa. An einem Mittwoch und der endgültige Versand war am Montag darauf. Das ist definitiv zu lange bei anderen Versender wird es am selben Tag versendet. Also nicht zu empfehlen
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Am 5en bestellt am 6en verschickt, Die sendung bleibt stecken auf die Hausnummer 1/2 1 den sie eingetragen haben. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Keurig bedrijf. Het product was goed verpakt en snel geleverd tegen een redelijke prijs.
Beste Erik, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima product, snel bezorgd
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goedde service snelle levering
Niet op de afgesproken dag geleverd
Beste Ed, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. De verwachte leverdag was inderdaad woensdag, het is zelfs al op dinsdag geleverd. Tevens heeft u geen dag en tijd geselecteerd. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
traag
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Zie T&T, tijdig verstuurd, jammer dat uw zending getroffen was door de vertraging bij PostNL met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire