bestelling geplaatst bonnen de tijd bezorgt
Beste Roland, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Toppie
Beste August, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle service goed materiaal . De scooter strekt nu sneller op
Beste Klaas, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel en netje geleverde producten
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer goed. Ooit 1 foutje ondekt. Maar op vriendelijke wijze meteen hersteld. Erg fijne samenwerking
Beste Michel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds tevreden bent. Wij hebben die ene keer de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Eenvoudige duidelijke webshop, en snelle levering
Beste Pascal, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Kapje scooter. Netjes verpakt. Snelle levering.
Beste Marco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed snel
Beste Tonny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
…
Beste Anthony, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Op zoek naar een accu voor mijn scooter. Een gelaccu met 7Ah capaciteit, voor een aantrekkelijke prijs. En snel verzonden. Binnen 24h had ik hem in huis
Beste Frans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goedemorgen, Wij hebben geen gratis retourbeleid: https://www.m2trading.com/nl/retourneren Heeft u nog vragen dan hoor ik dit graag. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste, Lees de eerste zin van ons antwoord nog één keer!! Waar staat dat u niet mag retourneren? Nergens!! Er staat vermeld, dat het niet gratis is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
heel snelle levering
Beste Patrick, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
vlotte sevice word netjes op de hoogte gehouden snel geleverd
Beste Ronnie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Blabla
Beste Carlo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super netjes aan geleverd
Beste Arnold, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
GOEDE EN SNELLE BEDIENING
Beste Geert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles top von der Bestellung bis zur Lieferung.Ersatzteile 1A Qualität.gerne wieder.
Guten Tag Uwe, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Product naar wens
Beste Philip, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De dag na de bestelling is de bestelling aangekomen! Een geweldige service
Beste Charles, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Het pakje kwam niet op donderdag maar pas op zaterdag avond terwijl ik het eerder nodig had. Kan gebeuren
Beste Martien, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Geleverd op donderdag 01.08.2024 om 14.48 uur. U ontvangt een Track&Trace waarmee u het pakket kunt volgen en daar ziet u dat de bestelling netjes op de gewenste dag en tijd geleverd is in de brievenbus. Het zou dan fijn zijn als u de review aanpast. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super en goed geregeld
Beste Gerard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
En service ook goed Totaal geen klachten
Beste Luc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel geleverd , en een goed product.
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire