Leider war der Spiegelhalter für eine Vespa LX50 zu locker verpacket weshalb der Bremslichtschalter abgebrochen ist. Sonst war das Teil jedoch in gutem zustand sodass man einfach alles plug and play einbauen konnte
Guten Tag Eric, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Schade, dass Sie dies nicht gemeldet haben, sonst hätten wir Ihnen ein neues geschickt Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Carubateur besteld als passend alternatief volgens de site, maar de aansluiting van de olieslang is anders als origineel. Meteen gemeld en ben nog in afwachting voor de oplossing.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Zoals ook in de mail uitgelegd: dat wij deze carburateur dagelijks verkopen zonder problemen qua werking en aansluiting. Tevens staat het u vrij deze retour te sturen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles goed, snel reactie, snel levering
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Danke super schnell.
Guten Tag Michael, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle service en goede spullen.
Beste Rini, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Post had het pakket kwijt maar door M2 trading tot volle tevredenheid opgelost.
Beste Jaap, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Pakket helaas verloren door PostNL en wij hebben u een nieuwe toegestuurd die morgen geleverd zal worden. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Recensione originale
Heb nog niks ontvangen Duurt al meer dan een week
Beste Jaap, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Pakket helaas verloren door PostNL en wij hebben u een nieuwe toegestuurd die morgen geleverd zal worden. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede spiegels maar jammer dat er geen adapters worden bij geleverd
Beste Gerrit, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede en snelle service
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
op product foto stonden 3 kabels heb er 1 gekregen.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U heeft een koppelings trekveer besteld en er staat inderdaad 5 stuks op de foto maar in de titel en beschrijving staat enkelvoud: trekveer en niet trekveren. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles goed geregeld prima op tijd
Beste Wim, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede service en prima verzending
Beste Armand, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Enigste dat er over het bezorgtijd word gelogen is het wel verder top bedrijf
Beste Riki, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Nou ja, gelogen. De zending is geleverd, 1 dag na de verwachte leverdag, die bij ons vermeld staat. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Zeer snel geleverd en de goedkoopste
Zeer tevreden goedeprijs en snelle verzending. Ik heb TNT kappen aangekocht deze passen ook perfect om de yamaha aerox.
Beste Kristof, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Lieferzeiten werden definitiv nicht eingehalten. Wenn die Möglichkeit besteht definitiv woanders bestellen!!!
Guten Tag Timo, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Die Bestellung wurde pünktlich versendet. Im T&T wurde darauf hingewiesen, dass bei PostNL und Hermes sehr viel los ist. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Gemakkelijk betalen, goede materialen en redelijk snel in huis....meer hoeft niet!!
Beste Nico, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle verzending en goed verpakt
Beste Willy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel geleverd.. duidelijk omschreven!
Beste Jordi, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Prima prijzen , bij het niet halen van de levertijd buiten de schuld van M2 is op verzoek kosteloos een deellevering toegestuurd.
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Sehr gut Alles Sauber verpackt. Und gute Qualität.
Guten Tag Tobias, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Moet alleen belle waar mijn pakketje blijft na een week maar dan is wel gelijk geregeld toppie
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Correcte jongeman, die de bestelling snel en goed afhandelde!
Beste John, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire