Eerste product beschadigd

Eerste product komt beschadigd aan. Totaal andere kleurstelling als op foto's. Zwart afgebeeld, grijs krijgen! Dit is al misleiding! Wordt wel netjes opgepakt na mailing. Retour en nieuwe toegestuurd. Product komt ook beschadigd aan en kleurstelling nog steeds het zelfde als eerst. Men heeft niks geleerd van mailcontact!

is goed

past goed snel levering

Snel en goed

Super snelle levering en perfecte Website

Goede site en alleen 1 dag later geleverd volgens plan. Maar verder top allemaal

correcte prijs en levering

correcte prijs en vlotte levering

Mijn ervaring bij m2 trading is uitstekend

Mijn ervaring bij m2 trading is uitstekend

Super snelle levering

Snelle levering..

Ene dag besteld, andere dag bezorgd. Top!

Kut

Ja 1 week nog steeds mijn bestelling niet personeel reageerd niet meer op mijn mailtjes

Super!snel geregeld.

M2 Trading heeft een goede service. Ben zeer tevreden. Top!

Snelle levering van het juiste product!

Mijn oude Peugeot Zenith was toe aan een nieuwe carburateur en hier vond ik een voordelige vervanging die prima werkt! Levering was al de volgende dag en de verpakking was dik in orde.

Leider haben wir noch keine Ware

Ware sollte schon lange bei uns sein aber bisher noch nicht eingetroffen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Perfecte cdi

Perfecte cdi en snel geleverd. Klantenservice is ook perfect, had gebeld voor retour dat achteraf niet nodig bleek te zijn en werd goed geholpen.

Goed maar verkeerde accu bestelt moet zijn 80 volt en 55 amper

snel geleverd

Een goede kwaliteit jack wat heerlijk zit en voor een betaalbare prijs. De maat is normaal, dus valt niet te klein of te groot. Dus zeker een aanrader om aan te schaffen

snelle levering op tijd

Product goed verpakt, snel en op tijd geleverd.

M2 is een fijne website

Bestelling snel in huis allen bezorger trunks zegt voor de deur gestaan te hebben maar we hebben niemand gezien die op de bel drukte (ring bel) dus beetje jammer

Good

Ga door

Leider habe ich die Ware noch nicht erhalten

Das ist zum jetzigen Zeitpunkt - ich hoffe, dass sich meine Meinung in den nächsten Tagen ändert und die bezahlte Ware eintrifft

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel je spullen

Snel geregeld

Snel geleverd maar niet helemaal hetzelfde als foto op website

Ik heb een fietsslot (ringslot) besteld, deze was snel geleverd en werkt prima. Alleen was deze niet helemaal hetzelfde als de afbeelding die getoond is op de website. Daar ga je natuurlijk vanuit. Op de foto had het handeltje van de fietslot een zwarte kleur. Die ik had gekregen had een rode kleur.

Goede kwaliteit en service.

Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit.

212 Rijksweg Zuid 212A A

Sittard 6134AG

+31(0)46-4581030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire