Super snelle service en goede producten

Snel en goede levering

Bestelde scooter accu was binnen 1 dag binnen top product

Bestelde onderdelen waren oke

Ik heb 10 dagen gewacht tot mijn bestelling binnen was, ik had daar een andere verwachting bij. Ik ben teleurgesteld over de duur en de communicatie rond de bestelling. Een mailtje was genoeg geweest

Product voldoet aan de verwachting

Misleidend adverteren

Heb een zoals omschreven "kokusan" ontsteking gekocht waarbij ik tevoren nog telefonisch contact over heb gehad en werd bevestigd dat dit origineel kokusan zou zijn, voor de prijs van €114,- wordt de ontsteking geleverd zonder bobine en spanningsregelaar. Echter bleek het hier om een imitatie te gaan welke ik voor dezelfde prijs elders compleet had kunnen kopen. Dit is flink teleurstellend en zou er niet gauw meer wat kopen.

Ze versturen zeer snel goed netjes ingepakt prijzen zijn niet het duurste ruime keus goeie betrouwbare zaak

Betaalbare kwaliteit snel afgeleverd

Bestelling na een week nog niet bezorgd

Bestelling zou de dag erna en uiterlijk vrijdag worden bezorgd. Op vrijdag gebeld en werd me verzekerd dat het zaterdag zou komen. Zaterdag melding dat het bezorgd zou zijn, maar halve week later nog steeds geen pakket gezien. Van een concurrent uiteindelijk later hetzelfde besteld en dag later binnen. Eerste en laatste keer.

Supersnel en correcte service

Meteen werd m’n order verwerkt en verzonden waarvoor mijn dank

Correct

Correct

Prima product

Prima product voor een goede prijs

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle verzending en heel vriendelijk geholpen.

Snelle levering en goed contact, onderdeel past echter niet.

Ik heb een uitlaat besteld die passend zou zijn, helaas past deze met geen enkele mogelijkheid. Verder een snelle levering en goed contact als je ze belt!

Nicht passender Artikel geliefert und Rückversand wird nicht übernommen.

Versand war schnell aber das war es leider auch schon. Wir haben 2 Artikel für den Sym Roller unseres Sohnes bestellt aber leider waren beide nicht passend. Auf Nachfrage wurde mir geschrieben es gäbe Unterschiede. Das ist uns natürlich klar und wir wissen was wir für einen Roller haben. Für die Rücksendung muss ich die Retoure per Mail anmelden. Von Deutschland knapp 30 € Versand und die werden nicht erstattet. Für einen 17-jährigen sind auch 80 € viel Geld und er würde dann 30 € in den Sand gesetzt haben. Schon ziemlich traurig. Bei allen anderen Firmen liegt ein Rücksendeaufkleber bei, auch aus den Niederlanden, hier nicht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

M2 trading is een top bedrijf met goede en eerlijke uitleg betreft aankoop,en snelle levereing,toppie

Gegaan zoals beloofd

Hebben nog steeds niets

Weren thuis maar de courier is niet langs geweest heeft het op een punt gezet.Met post Nl altijd hetzelfde.

superservice

deurmat besteld, je wordt netjes op de hoogte gehouden van de verzending en ook telefonisch erg vriendelijk te woord gestaan

kan in 1 woord, goed !

word altijd netjes en correct geholpen

Goed geleverd

Rap geleverd

Snelle en correcte levering

Precies wat ik heb verwacht van jullie..

Geen mail gehad wel kaartje met niet thuiscode : 11dv6897zs . Stond gisteravond op jullie mail adres

Slecht en nog eens barslecht

Snelle service idem levering

Gute Beratung und freundlich.

Schnelle und genaue Lieferung und gute Beratung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

212 Rijksweg Zuid 212A A

Sittard 6134AG

+31(0)46-4581030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire