alles ok

Ruime keuze, snelle levering en ophalen in winkel.

Ruime keuze, snelle levering en ophalen in de winkel.

perfect

Heb eerst gebeld om te vragen welke bat ik voor mijn scooter nodig had. werd direct geholpen meteen besteld en keurig geleverd.

Kanker slechte kwaliteit

Had twee remklauwen besteld draai ze allebei los breken allebei gelijk overmidden heb ik gemaild krijg ik geen reactie om dit op te lossen

Goedkoop en van goede kwaliteit onderdelen snel geleverd.

Bestelde onderdelen binnen 2-3 dagen geleverd. Jammer genoeg vind ik niet altijd alles wat ik zoek. Sommige artikelen zijn niet meer verkrijgbaar en er is ook geen aanverwante artikel beschikbaar. Voor het rest, nog nooit problemen gehad.

goed bereikbaar bedrijf

Topper en kwaliteit van product

Snelle en zeer goede levering

Vlotte en goede aflevering

heel goed

ik vind het fijn dat je bij jullie geen verzendkosten hoeft te betalen en zelf kan afhalen.

snel en netjes verzorgd afgehandeld

Duidelijke website

Prima bedrijf, ga ik zeker vaker gebruik van maken.

Goede afhandeling, correcte

Goed!

Goed/ tevreden!

redelijk tevreden

duurde iets langer,maar wel goed

Prima geholpen

Vriendelijke bediening

Product was precies wat ik besteld had

Alles prima

Alles prima

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goed.

Ik heb spullen voor me scooter gekocht en vind het heel goed winkel met goed spullen voor alle scooter. Een aan rader.

Goede service en scherpe prijzen

Als je weet wat je nodig hebt is dit een goed adres. Vriendelijke medewerkers en snelle service.

Nu dit verplicht is gaat mijn cijfer naar een 3

Good

Goed product zoals beschreven, bedankt

Snel geleverd, precies wat ik nodig had.

In ruime sortiment de onderdelen gevonden die ik nodig had, besteld, paar dagen later bezorgd.

Producten zijn prima

Misschien zouden ze sneller kunnen leveren nu is het vaak 3 dagen. In Nederland zou dit makkelijk in 1 dag kunnen.

Be goed geholpen

snel en correct geleverd, retourtje vlot afgehandeld en terugbetaad. TOP !

al vaker besteld bij M2. Altijd goed gegaan. Laats voor eerst iets retour gestuurd op zaterdag. Op dinsdag al bijgeschreven op mijn rekening. Top klasse. Ga zo door !

212 Rijksweg Zuid 212A A

Sittard 6134AG

+31(0)46-4581030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire