uitstekende afhandeling

verkeerd geleverd product door fabriek , dit probleem door M2 trading perfect opgelost

Snel en keurig verpakt en bezorgd

Snel geleverd voor een goede prijs

Onderdelen voor de scooter besteld en de volgende dag in huis

Zeer vlugge service

Goede website

Perfect geregeld

Op tijd en snel geleverd

Eigentlich ganz gut

Die erste Kontaktaufnahme war etwas holprig, ich musste über zwei Tage warten um Antwort zu bekommen. Vor Bestellung hieß es ganz plakativ: heute Bestellt (Mittwoch), am Samstag geliefert. Dies war mit ein Grund hier zu bestellen. Ware kam dann an nicht wie versprochen, sondern erst am darauf folgenden Montag, das Wochenende war für den Umbau der Teile aber schon reserviert und vergeudet. Dies war ärgerlich, und mir sonst nur von unseriösen E.....ay-Händlern bekannt. Die Qualität der Ware ist jedoch top, der Preis gut.

Slecht

Uitlaat komt beschadigd binnen en is niet de juiste

perfect

zeer goed, ik had per ongeluk de verkeerde besteld maar alles gaat prima, de bestelling kwam snel en ook het omruilen ging makkelijk. Ook telefonisch te bereiken kortom geen klacht

Bestelling klopte niet.

Ik had een Edge Accu 5AH besteld, maar kreeg een Landport 5AH geleverd. Mjn advies is dan ook om goed te kijken naar het artikelnummer en/of typenummer, en vermeld deze ook in de bestellijst en daarmee dus ook in jullie systeem, zodat er geen fouten kunnen worden gemaakt tijdens het inpakken. Ook had ik als bezorgdag de Zaterdag gekozen, maar kreeg mijn bestelling toch een dag eerder op de Vrijdag. Op zich fijn als ik niets te doen had gehad op die Vrijdag.

Zeer snelle afhandeling en bezorging van mijn bestelling

Zeer snelle afhandeling en bezorging van mijn bestelling

top

Super snel en goed verpakt en netjes afgehandeld

Makkelijk onderdelen zoeken. Goed einformatie over mijn bestelling. Goed te volgen. Snelle levering

Snel, goed en goedkoop.

Prims online winkel

Snel en correct

Super ervaring

Duidelijke site en snel geleverd

Alles bestens

Alles bestens

Perfect!!

Geheel naar verwachting!

Foarte precisi in expeditie

Cu siguranta voi mai comanda.Multumesc

Prima ervaring , groot assortiment voor Kreidler en Zündapp

Thuis bezorgt en afterpay , helemaal top !

Goed en snel

Goed en snel geleverd

Bin sehr zufrieden

Immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede onderdelen en snelle levering

Twee banden voor mijn zoon besteld en zelf gemonteerd. fluitje van een cent voor een betaalbare prijs.

Helemaal goed !

Nog nooit problemen gehad het gaat altijd goed en snel

Snelle service en niet duur

212 Rijksweg Zuid 212A A

Sittard 6134AG

+31(0)46-4581030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire