Keurig netjes verpakt en snel thuis afgeleverd.

Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het bij dit bedrijf zo is gegaan als zoals het hoort.

Alles Super

Ondanks een foutje perfect geregeld.

Een onderdeel van de bestelling was verkeerd geleverd, na een mailtje van mijn kant alsnog heel correct gehandeld. Het ontbrekende onderdeel direct opgestuurd. Super service!

Tevreden over prijs en levering

Prima zaken gedaan en optijd geleverd

snel bezorgd

precies wat we besteld hebben

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen ,toppie

hebben er goed verstand van

Goed en op tijd geleverd

Goed en optijd geleverd

Top service snel in huis

Top service goeie hulp telefonisch en onderdelen waren snel in huis. ga zo door!

Gewoon top

Gewoon goed Goedemiddag service

Heb hier vaker besteld prima site.

Laatste keer had ik 's avonds wat besteld en kwam er de volgende ochtend achter dat ik wat vetgeten was.Heb toen wat bijbesteld en een mail gestuurd en kreeg de verzendkosten weer teruggestort. Spullen komen op tijd volgens afspraak kortom prima site aanrader dus.

Snelle en perfecte levering

Cava kan beter

Retour op eigen kosten . Tegenwoordig bijna elke bedrijf doet gratis retour. Hier sta je zelf in voor de retour kosten .

Fijne webwinkel

Spullen besteld bij m2 trading . Site is erg duidelijk en dus je onderdelen zijn makkelijk te vinden . De prijzen zijn denk ik redelijk laag in vergelijking met andere sites en wordt ook nog rap geleverd . Ik heb nog niks hoeven terug sturen dus weet de service niet maar dat zal ook wel goed zijn . Ik ga zeker hier ook de rest bestellen voor mijn Piaggio Zippie

Snelle levering en netjes verpakt

zeer snelle levering

erg goed en snel

Prima product

snel,goed verpakt,goedkoper dan een ander

nooit een probleen gehad of niet deugend artikel altijd snel geleverd mits op voorraad en anders word je op de hoogte gehouden wanneer het artikel weer binnenkomt

Hebben veel onderdelen voor Peugeot Speedfight 2

top service

snelle verwerking van de bestelling en snel in huis!

Super en snelle levering

Moest wat onderdelen hebben voor een snorfiets, alles was op voorraad en supersnel geleverd. Prijs kwaliteit is prima.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Concurerende prijzen

Excellent service

Quality products, good service, fast delivery. Thank you M2 Trading!

Zeer tevreden en makkelijk te bestellen

Snel en makkelijk bestellen. Up to date gehouden mbt status bestelling

Alles super geklappt,gerne wieder!

Kann ich nur weiterempfehlen!

212 Rijksweg Zuid 212A A

Sittard 6134AG

+31(0)46-4581030

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire