Prima service, snel bezorgd@

Hele fijne zaak! Zeer snel antwoord op vragen en alles netjes verpakt bezorgd!

Bestelling goed afgehandeld

Vriendelijk behulpzaam personeel goed bezig ik ga zeker verder met bestellen bij M 2 trading groetjes pierre

Great

Great

Niet klagen, M2trading vragen!

Voor herhaling vatbaar

Service mechanic

I ordered blinker set for Vespa Primavera 125, only the socket is different and I need to adjust..

Supersnelle levering en mogelijkheid voor afterpay

Als enige nog een trader had M2 nog een mooi alu 70 Cilinder liggen voor mijn Sym Sport x met Horizontaal Kymco blok. Dag later in huis. Na het weekend meteen betaald. Super.

Snelle webwinkel

Snelle webwinkel met genoeg voorraad. Is goed geleverd

Prima bedrijf!

Product zoals beschreven en snel geleverd, prima!

Duidelijkheid bij dat wat je moet hebben . Snelle levering Goed product Lage prijzen Was mijn eerste bestelling, maar als ik weer wat nodig hebt koop ik bij jullie .

Prima netjes geleverd

lekker snel

snel ,goed ,perfect

gewoon prima

Alleen niet de volgende dag in huis maar de dag daarna.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Etwas klobig!

Für ein kleines Teil (Fahrrad-Kettenkasten) einen lässig mit etwas Packmaterial gefüllten Karton von ca. 250 L zu nutzen ist etwas lästig gewesen und erforderte einen nicht erwarteten Aufwand. Ansonsten war die Ware ok. L.H.

Es gut

Es gut

Goed /snel/goede prijs/goed artikel.

Top bedrijf

Goed bedrijf

Schnelle Lieferung und sehr gute Ware

Bisher immer nur sehr gute Erfahrungen gemacht, lieferung sehr schnell und ware wie beschrieben.

Goede snelle levering

Zoals altijd zeer tevreden over M2 hun levering en nagekomen afspraken

Uitstekende service en snel contact.

Een niet juist onderdeel besteld doordat ik net niet goed gelezen had. Prima opgelost.

Goed en snel geleverd!!!

Snel en goed geleverd en het goede product!!!!

Als was duidelijk

Houden zich aan hun afspraken

Bij aankopen worden de jiste artikelen geleverd en bovendien en op de datum die ze aangeven.

Niet content

Je ging leveren met de post. Ze hebben nooit aan de deur geweest. Direct in de winkel en de winkel is al 2 dagen gesloten dus kan ik niet aan mijn pakje.

De Ren 4

6562 JK Groesbeek

Over M2trading

M2trading is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse producten en oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Het assortiment varieert van technische apparatuur en accessoires tot industriële materialen en tools. M2trading biedt een breed scala aan producten met een focus op kwaliteit, klanttevredenheid en concurrerende prijzen, met snelle levering en uitstekende service als kernpunten van hun bedrijfsvoering.