online en fysiek in de winkel
Beste Hermie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
heb een accu besteld voor een yamaha why 2008...deze accu is voor een why te zwak....die moet u als aanbeveling verwijderen.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Zoals u kunt zien is de accu geschikt voor de Why 50 A/C 1999-2006, dus niet voor de uwe uit 2008. Indien u niet zeker bent, vraag onze collega's of: Kijk hoeveel ampere u huidige accu heeft, kijk naar de stand van de + en - polen en als laatste naar de afmeting: l x b x h. Zo bestelt u altijd de juiste accu met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Veel schade die was in getekend met permanent marker en zo naar mij is gestuurd afschuwelijk
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. De uitlaat is rechtstreeks van de leverancier gekomen, helaas is deze inderdaad iets beschadigd zoals wij het konden constateren op de foto's die u gestuurd heeft. Het leek meer op transportschade, dit is natuurlijk vervelend. Uiteraard hebben wij u een oplossing geboden, dit zou u ook kunnen vermelden. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ruim op tijd geleverd, snelle levering en correcte prijzen!
Beste Annie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
aanbod goed verzending slecht tot zeer traag
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. De bestelling is netjes op tijd geleverd, 25.06 om 21.51 uur zoals u geselecteerd heeft: Levering op 25-06-2024 tussen 12:00 en 14:30 met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
prijst zijn redelijk en wordt optijd geleverd.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alleen kut werk zon contact slot...
Beste Jessy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles bestens. Schnelle und zuverlässige Lieferung.
Guten Tag Jan, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
ich habe eine falsche Batterie erhalten und möchte diese zurück schicken!
Guten Tag Norbert, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Kontaktiere uns. Dann können wir das Problem für Sie lösen, so wie Sie es derzeit tun, ist es schwierig. [email protected] Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
prima accu
Beste Albert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Kan het bestelde zelf afhalen. Woon in Geleen.
Beste Math, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle levering van bestelde producten
Beste Cor, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Direct gevonden wat ik zocht en goed van prijs
Beste Danny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles was ok bestelling ging snel
Beste Hugo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
kan het voor ietereen aanraden
Ik had stickers besteld die uiteindelijk niet goed waren heb er over gebeld en gelijk nieuwe gekregen
Beste Brayen, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit in volle tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
producten zijn heel vaak niet op voorraad
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent tevens staat de levertijd bij ieder product vermeld. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed assortiment, goede service en snelle levering
Beste Chris, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Mooie prijzen. Snelle levering
Beste Karin, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Auspuff war Preiswert und entspricht meine Erwartungen . Danke
Guten Tag Sasho, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Goede prijs snelle levering. Kan niet beter.
Ben op de bonnefooi naar toe gereden vanuit Lelystad, ook om een dagje te gaan stappen in Aken. Helaas niet alles op voorraad. M2 heeft voorgesteld dan beter zelf te bestellen. Hebt de artikelnummers meegekregen en hebt de 3 artikelen besteld. Laten brengen naar Gamma afdeling Post en gekomen op de dag die tegen mij ook gezegd werd.
Beste Edgar, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed bezig
Beste Lex, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Marc, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG