Perfect, binnen 2 dagen in huis!
Beste Remco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Correct en duidelijk!
Beste Micha, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles is goed gegaan aanrader
Miste gebruiks aanwijzing
Beste Sophie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Top Snelle levering
Beste Roy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snelle bezorging.
Beste Johan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
mooi prijs en top service
Beste David, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
niet zoals vermeld
Goedendag, Er is iets niet naar wens verlopen, aan uw review te zien. Jammer dat u zich niet bij ons gemeld heeft, zodat wij het probleem voor u op kunnen lossen.
Goed product snel geleverd
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
good
Beste Kishore, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Steeds zijn de bestelling op tijd bezorgd en goed verpakt tegen schade. Ik raad deze online winkel zeker aan Mvg
Beste Danny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Schnelle Lieferung alles top
Guten Tag Michael, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
zeer goed
Beste Ferdinand, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Leider ist die Ware nicht angekommen?
Guten Tag, Wie Sie in den Track&Trace sehen können sollte der Sendung beim Hermes in Mönchengladbach sein. Schade das Sie sich nicht bei uns gemeldet haben um uns die Chance zu geben dies für Sie zu lösen.
Snel geleverd en goede service.
Beste Rinus, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
I find quite a bit of things I need for my scooter, but not all. The website had bits only in Dutch.
Dear Morten, Thank you for taking the time and effort to review us. We are happy that you are satisfied. kind regards, Team M2 Trading
Hat alles gut geklappt,hat alles gut gepasst,gerne wieder
Guten Tag Bernd, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Prima service.
Beste Gert, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Geen retour bon. En je moet zelf betalen voor retour. Terwijl je al heb betaald om te laten bezorgen. Belachelijk
Goedendag, Wij hebben inderdaad geen gratis retour beleid. Wij begrijpen niet zo goed wat u daar belachelijk aan vindt? U begrijpt toch zeker wel dat de webshops die "gratis retourneren" aanbieden dit ook gewoon in de prijs doorberekenen? Beetje jammer dat u ons daarom een 1 geeft. Bovendien, u heeft helemaal geen verzendkosten betaald op deze bestelling, omdat deze meer dan 75 Euro was.
Great
Dear, Thank you for taking the time and effort to review us. We are pleased that you are extremely satisfied. Kind regards, Team M2 Trading
Idem
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles ist sehr zu meiner Zufriedenheit. Das bestellte in sehr guter Qualität.
Guten Tag Gabi, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Besteld en verkeerde product ontvangen
Goedendag, Jammer dat u geen contact met ons opneemt over deze klacht en ons geen kans geeft om dit voor u op te lossen.
Beste Thijs, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG