Snelle levering, vlotte communicatie betreft mijn order. Gewoon top!
Beste Jeffrey, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Uitstekende website. Eenvoudig te bestellen. Binnen overeengekomen tijd bezorgt.
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Schnelle Lieferung
Guten Tag Ruf, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Onderdelen zijn gemonteerd passen goed.
Beste Jaap, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
denk de goedkoopste website van benelux, maar een 8 voor levering,s'morgens besteld 2 dagen later geleverd
Beste Dominiek, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Wat de levering betreft, niet alle producten worden de dag later geleverd. U bent voor de betaling geïnformeerd over de levertijd en heeft zelf de dag en tijd gekozen. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede en vriendelijke klantenservice
Beste Tony, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bestellen en leveren zonder problemen.
Beste Huub, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Das Angebot ist sehr umfangreich und Bestellungen sind unkompliziert zu machen. Die Lieferung kam sehr schnell. Reklamationen werden sehr zügig bearbeitet und unkompliziert zu gunsten des Kunden erledigt. Ich werde gerne wieder hier einkaufen.
Guten Tag Johannes, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Klasse Ware sowie gute Lieferung.
Guten Tag Peter, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Bestellt, Bezahlt und 2 Tage später geliefert. Einfach nur 1A. Ich bin voll zufrieden und werde noch weitere Sachen bestellen.
Guten Tag Dirk, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Besteld wat ik wou. En zoals beschreven 2 dagen later bezorgd. Keurig in de verpakking. Wat ik had besteld. Uitlaat voor mijn kisbee.
Beste Mustapha, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Karton war Beschädigt,Halter verbogen, Lack verkratzt, passt aber und scheint Dicht zu sein
Guten Tag Stefan, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind. Da Sie die falsche Hausnummer angegeben haben, wurde das Paket zurückgeschickt und erneut verschickt. Leider hat das Paket dadurch gelitten Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
product als beschreven en is meteen de goede
Beste Leo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Keine Probleme, Ware in Ordnung
Guten Tag Mike, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Producten zoals omschreven en snelle levering
Beste Maurice, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Hele snelle levering jammer van de verzendkosten
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. Boven de €75 betaald u geen verzendkosten. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Snel binnen. Dan is de afhaalbalie ontzettend fijn. Geen bezorgkosten.
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
zeer tevreden
Beste Math, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles netjes bezorgd gekregen
Beste Natascha, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ich habe schon mehrmals Ersatzteile für meine Zündapp GTS50 bestellt. Die Lieferzeit dauert meist 1-2 Tage länger als ursprünglich angegeben, ist aber immer noch ziemlich schnell. Die Qualität der Artikel ist absolut in Ordnung. Ich bestelle daher gerne wieder bei M2 Trading :-)
Guten Tag Claus, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
You are not reliableYou are not reliable.
Beste Michal, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. U loopt hier te roepen dat wij niet betrouwbaar zijn. U bestelde product is netjes optijd geleverd, dus wat is er aan de hand ???? You are here shouting that we are not reliable. The product you ordered was delivered on time, so what's going on???? met vriendelijke groeten, Team M2 Trading kind regards, Team M2 Trading
Duidelijke foto's en informatie op hun site.
Beste Kees, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Voor het eerst iets besteld bij M2 Trading. Alles in een keer goed en dus een nieuwe tevreden klant.
Altijd netjes verzorgd
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
nog niet geplaatst
212 Rijksweg Zuid 212A A