Preis Hervorragend Liegung erfolgte innerhalb 7 Werktagen nicht schnell aber ausreichend für einen Motor. Verpackung hätte ein bisschen stärker sein können der Motor hat ein 2 stellen leicht durchgedrückt. Aber keine Beschädigung am Motor Funktionsfähig des Motors noch nicht geprüft Da er erst nächstes Jahr in den Roller eingebaut wird
Guten Tag Heinz-Uwe, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
ze lever snel en dat vind ik fijn dat is ook waarom mijn ervaring goed is
Beste Peter, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
2 bussen 2-Tact olie besteld in de aanbieding☺ Makkelijk te vinden op de duidelijke site. Snel en netjes geleverd bij afhaalpunt in de buurt Top geregeld
Beste Dennis, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bei ihnen ging es super schnell das Sie versenden,allerdings steht bei Hermes seit Freitag der Hinweis das die Sendung angekündigt ist.Es geht nicht weiter.Vielleicht sollten sie besser mit einer anderen Firma als Hermes versenden.Leider habe ich schon öfter mit Hermes Probleme gehabt
Guten Tag Dirk, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Alles wie beschrieben. Schnelle und gute Lieferung! D a n k e ☆☆☆☆☆
Guten Tag Dietmar, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Zijn boos aan de lijn helpen je niet met wat je vraagt en leveren kapotte spullen
Beste, U besteld zelf een product met schade wat uiteraard € 20 goedkoper verkocht wordt. Er is op uw email netjes antwoord gegeven hoe u het onderdeel kunt retourneren, telefonisch heeft mijn collega u netjes medegedeeld waar u alle informatie ziet over het retour sturen van producten. Beide telefoongesprekken zijn na geluisterd, mijn collega heeft u netjes te woord gestaan. Misschien zou u de review aan willen passen en een wat eerlijker beeld willen schetsen?
de besteling was goed aan gekomen en ik ben ook tevreden op de bestelling en het produkt was wakelijk te monteren op mijn scooter en er was ook geen beschadigingen te zien en het was mooi en goed verpakt
Beste Marinus, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles prima in orde
overzichtelijke site
Beste Jean-Pierre, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Harrie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Bij tweede bestelling veel beter
Beste Jan, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent, de eerste bestelling was een afhaalorder en helaas weten wij niet wat u bedoelt met niet goed gegaan. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gewoon goed
Beste Freddy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Gutes Preis-Leistungsverhältnis, schnell versendet, leider dauerte es mit Hermes eine Woche bis die Ware zugestellt wurde. Hier kann M2Trading nichts dafür, dies lag direkt am Paketdienst.
Guten Tag Peter, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Der Bremszylinder kam zeitnah an und entspricht genau der Beschreibung
Guten Tag Nicole, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Goed geholpen en vriendelijk
Beste Richard, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles sehr Gut, Artikel wie erwartet gut.Nur der Lieferung etwas später als angekündigt.
Guten Tag, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Accu voor me dochter haar scooter besteld Binnen 3 dagen binnen En hij doet het perfect Bedankt voor de goeie service
Beste Wendy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Super toller Nachbauartikel, die Bestellung und Lieferung war sehr gut. Dieser Onlineshop steht bei ab jetzt ganz oben auf der Liste ;-) Vielen herzlichen Dank aus Oberbayern
Guten Tag Günter, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
Juiste omschrijving zoals verwacht
Beste Pola, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
B Veel goeie prijzen maar nogstees soms onbetaal baar voor mij als 17 jarige ;) Bv malossi cilinder 187 cc ecu enzovoort
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Uiteraard kunnen de prijzen van Malossi, Polini, etc. helaas niet goedkoper. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
altijd goed en netjes behandeld en goede prijs kwaliteit verhouding.
Beste Michel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u steeds uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
erg goed
Beste Kees, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De levering gebeurt erg snel, dat is altijd fijn als men dringend iets nodig heeft.
Beste Renaat, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Art-5 slot snel geleverd Zware kwaliteit. Voldoen aan verzekering eisen.
Beste Arie, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG