Snelle levering en. Goede service
Beste Rosy, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Keurig volgens afspraak.
Beste Wietze, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goed en snel geleverd
Beste Dirk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ws soll ich mit dem Gegenstand, ich kann nichts damit anfangen. Eine Unverschämtheit.
Beste, U besteld een achterdrager voor de China Vespa en die past niet op de Vespa. Het staat duidelijk in de advertentie aangegeven, tevens nog 1 keer bij geschikt voor: China Scooters China LX Napoli VX50 Turbho Goed lezen voordat u een product besteld en niet ons de schuld geven. Guten Tag, Sie bestellen einen Heckträger für die China-Vespa und dieser passt nicht zur Vespa. Darauf wird in der Anzeige deutlich hingewiesen, auch noch einmal bei geeignet für: China mofa China LX Napoli VX50 Turbho Lesen Sie die Informationen sorgfältig durch, bevor Sie ein Produkt bestellen, bevor sie uns die Schuld geben. met vriendelijke groeten, mit freundlichen Grüßen, Team M2 Trading
Top! goed spuitbussen snelle levering goed verpakt.
Beste Remco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De bestelling was nog niet verstuurd dus had ik een mail gestuurd en werd gelijk op gereageerd
Beste Boaz, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent ondanks dat er in eerste instantie iets fout is gegaan. Wij hebben de kans gekregen om het voor u op te lossen. Wij zijn blij om te horen dat dit naar tevredenheid gebeurd is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Habe viele schlechte dinge gelesen, wurde aber genau vom Gegenteil pberzeugt super schneller versand nach Deutschland. Meine Verkelidung war sehr sicher verpackt.
Beste Hugo, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading Guten Tag Hugo, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten. Wir freuen uns, dass Sie äußerst zufrieden sind. Mit freundlichen Grüße, Team M2-Trading
eindelijk een bedrijf dat eerlijk is en op voorraad heeft wat ze aanbieden, en niet je het betaald en hun dan bij ander gaan inkopen! snelle verzending en orgineel product
Beste Michel, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
De levering was in orde allen miste ik wel een handleiding ik heb een ontsteking besteld
Beste Marco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Besteld en geleverd
Beste Jos, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Correcte levering
Beste Edward, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede site en veel producten alleen de bezorging was niet zoals het aan word gegeven. Verder prima bedrijf.
Beste Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. Het pakket is op de aangegeven en de door u geselecteerde datum bij u geleverd. Jammer dat u ons hiervoor een slechte beoordeling geeft met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Danny, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Goede kwaliteit
Beste Jans, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Makkelijk bestellen betrouwbare levering en goed product
Beste Toby, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Ich werde niemals kaufen
Beste, Wij hebben u netjes gevraagd naar het kenteken en welke merk, type en bouwjaar scooter u heeft, dat om te bepalen of u het juiste passende onderdeel gekocht heeft. Zo kunnen wij bepalen of u de retourweg zelf moet betalen, of dat dit gratis is. Dit hebben wij een aantal keer netjes gevraagd en u geeft hier geen antwoord op. Dan kunnen wij hier niets aan doen en moet de de retourkosten zelf dragen. Het zou fijn zijn als u de waarheid verteld. Guten Tag, Wir haben Sie höflich gebeten um den Fahrzeugbrief / schein, um festzustellen, ob Sie das richtige passende Teil erworben haben. Auf diese Weise können wir feststellen, ob Sie den Rückversand selbst bezahlen müssen oder ob dieses kostenlos ist. Wir haben dies mehrmals höflich gefragt und Sie haben darauf nicht geantwortet. Dann können wir hier nichts daran ändern und Sie müssen die Rücksendekosten selbst tragen. Es wäre schön, wenn Sie die Wahrheit erzählen würden. met vriendelijke groeten, mit freundlichen Grüßen, Team M2 Trading
Niemand neemt contact met je op se nemen je niet serieus
Beste, Natuurlijk kunt u bellen, dus telefonisch en / of via de mail zijn wij bereikbaar. Het telefoonnummer en het email adres staat vermeld op de website. Wij zien geen bericht van u. Tevens zie ik dat uw bestelling is netjes op tijd geleverd. Waar is uw opmerking op gebaseerd? Het zou fijn zijn als u de waarheid verteld. Zojuist een mail van de klant ontvangen, dat hij met ons telefonisch contact gehad heeft. Daar vermelde hij dat wij de verkeerde uitlaat gestuurd zouden hebben, daarop is geantwoord: stuur een foto en dan krijgt u van ons via de mail, hoe u deze kunt retourneren. Zo kunnen wij bepalen of de verkeerde uitlaat gestuurd is, of dat de verkeerde besteld is. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alle producten naar verwachting, de bestelling word niet op de bestelde datum of de dag erna verstuurd.
Beste, Huub, Tijdens bestellen heeft u de informatie ontvangen dat de verwachte levertijd dinsdag is. Nou op maandag is uw bestelling verstuurd en op dinsdag geleverd bij de buren. U heeft ook de track%trace ontvangen om het pakket te volgen. Dus uw bestelling is netjes geleverd op de verwachte levertijd. Dus ik weet niet waarop u, uw opmerking op baseert. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Elektro teile so schlecht verpackt das sie schon bei Ankunft defekt sind . Nie wieder ,danke .
Guten Tag Fabio, Wir sehen nirgendwo eine E-Mail von Ihnen, in der Sie melden, dass die gelieferte Zündung „defekt“ sei. Sie schreiben also lieber eine Bewertung, als dass Ihnen geholfen wird. Ich würde es andersherum machen, aber ja. Mit freundlichen Grüße, Team M2 Trading
top qualite bon prix
Beste, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Alles ok
Beste Marco, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Danke. Bis zum nächsten Mal
Beste Sascha, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Producten kwamen snel en goed aan!
Beste Rico, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
Beste Henk, Dank u voor de genomen tijd en moeite om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u uiterst tevreden bent. met vriendelijke groeten, Team M2 Trading
212 Rijksweg Zuid 212A A
Sittard 6134AG