1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

betere afstemming in het bedrijf zelf!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima kwaliteit. Leuk dat er een optie is om bomen te planten en dat het bedrijf een duurzame insteek heeft!

Levering was twee dagen te laat. Verpakking van de kaartjes mag beter (nu met elastiekjes waardoor de bovenste kaartjes een afdruk daarvan hebben, daarnaast worden de kaartjes er lichtelijk krom van). Proefprint zou 25 euro kosten voor een visite kaartje, jammer dat dit niet gratis is (of in ieder geval goedkoper). Standaard praatje aan de telefoon, er mag wat meer mee gedacht worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Overzichtelijke website. Leuk concept dat Groenprint.nl samenwerkt met Trees for all. Drukwerk is van drukkerij Printvisie - dus prima kwaliteit.

n.v.t

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij hebben meer dan drie weken gewacht op onze visitekaartjes. Vlak voor mijn vakantie order weggedaan met de verwachting dat ze tijdens mijn vakantie geleverd zouden worden. Bij terugkomst, nog steeds geen kaarjtes (na 3 weken). Na telefoontje gingen ze toevallig die dag drukken. Daarna binnen 3 dagen geleverd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Netjes geleverd binnen aangegeven termijn, prachtige kwaliteit drukwerk, en nog helemaal maatschappelijk verantwoord, wat binnen onze bedrijfsvisie past en wij zeer belangrijk vinden.

2 verschillende flyers met dezelfde layout, door elkaar heen in dezelfde dozen inpakken, is niet handig... Nu moeten wij per stapel uitzoeken welke flyer we in handen hebben, dit kost onnodig veel extra tijd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed bereikbaar, behulpzaam, willen een goed product leveren aan te klant.

Bij mijn bestelling had ik in eerste instantie niet het goede bestand aangeleverd. In de online omgeving blijft dan deze melding dan staan en is de status van de bestelling niet meer te volgen. Groenprint is niet terug te herkennen bij de drukkerij zelf (buitenkant pand) en bij levering (afzender).

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Aardig en behulpzaam personeel.

n.v.t.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg tevreden zoals de sterren aangeven.

Tot nu toe geen aanmerkingen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

- Doen wat er beloofd wordt - Ontzorgt - al meerdere producties voor klanten besteld, altijd tip top conform specs

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Groenprint denkt ontzettend goed meer, heeft veel vakkennis waardoor het samenwerken prettig is

Vooruit betalen als standaard is voor B2B niet altijd ideaal of haalbaar.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Groen!! De enige drukkerij waar ik echt groen kan bestellen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

prima werk, goede service voor scherpe prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De cd hoesjes plakten aan elkaar en bij het loshalen kwamen er scheurtjes in de voorkant.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Er was een onduidelijkheid m.b.t. een opdracht maar na het bellen met de helpdesk werd dit deskundig opgepakt. Het product voldeed aan all eisen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Tot nu toe is alles goed gegaan :)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi gedrukt, goed verpakt, snelle levering.

Ik heb 2 keer gemaild en 2 keer gebeld, er zou een aangepaste offerte gemaakt worden, omdat ik niet tevreden was met mijn bestelling. Helaas heb ik na 2 keer bellen nog steeds geen aangepaste offerte ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De flyers die via een normale bestelling waren aangevraagd, zagen er top uit en waren binnen 24 uur klaar ipv de genoemde 3 a 4 werkdagen.

De flyers die met spoed besteld waren, lagen niet klaar en moesten nog gesneden worden. Dit was dus zonde van mijn extra kosten voor spoed en die wil ik ook bij groenprint verhalen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Aanplanten bomen erg goed heldere terugkoppeling drukwerk netjes uitgevoerd

iets meer duidelijkheid over levertijd zou ik prettig vinden

Laagjes 36

3076BJ Rotterdam

085 - 902 00 22

Over Groenprint.nl

Eigen groene drukkerij Om CO2-neutraal te kunnen drukken heb je een eigen drukkerij nodig. Anders kan je nooit jouw CO2-footprint uit laten rekenen om de gemaakte uitstoot te compenseren. Daarom beschikt Groenprint over een eigen drukkerij in Rotterdam. Ruime ervaring De drukkerij van Groenprint bestaat al meer dan 30 jaar. Met een team van zo'n 20 betrokken groene vakmensen werken we dagelijks aan CO2-neutraal drukwerk voor onze klanten. Bevlogen vakmensen die persoonlijk garant staan voor de kwaliteit van al jouw grafische producties. Want dat we CO2-neutraal, duurzaam drukwerk maken doet niets af aan de kwaliteit van ons drukwerk. Persoonlijke advies Op onze website staan heel veel producten, van placemats tot flyers, maar het kan best zo zijn dat het drukwerk dat je zoekt er net niet bij staat. Ander formaat, afwijkende oplage... Bij Groenprint is dat geen probleem. Je belt ons gewoon en wij zorgen voor een passend advies en een offerte op maat. Kom je liever langs? Dat kan ook. Samen met jou kijken onze specialisten graag mee als het gaat om de realisatie van jouw grafische producties. State of the art apparatuur Naast de modernste digitale én conventionele drukpersen, hebben wij ook de modernste pre- en afterpress apparatuur in huis. Ons machinepark wordt bediend door gemotiveerde vakmensen waar je op kan vertrouwen. Zij weten hoe nauw drukwerk luistert. Van drukken tot handling, het team van Groenprint staat garant voor jouw productie en een perfect eindresultaat. We denken met je mee Je kan bij ons online de prijs meteen zien. Wil je een offerte op maat? Binnen 8 uur ontvang je jouw vrijblijvende offerte. Maar ook controleren wij gratis en vakkundig jouw bestanden. Ook al moet de bestelling nog geplaatst worden. Wil je van tevoren weten of de technische opmaak van jouw bestand in orde is? Bel of mail ons. We kijken graag met je mee.