Goede prijs

Fietspomp was goedkoop en snel geleverd.

Correct

Goed geholpen

Snel,duidelijk,eerlijk.

Vandaag besteld, zelfde dag opgehaald.

goede batterij, iets later bezorgd dan gesuggereerd

goede batterij, iets later bezorgd dan gesuggereerd

Prima shop

Goed product (gripzakjes) en prima prijs. Gemakkelijke website.

Snel in huis, betaalbare inkt. Eerste keer hier besteld, voor herhaling vatbaar

Alles goed en correct afgehandeld

Pakje hopelijk in goede orde ontvangen, maar veel later dan vooraf aangegeven

Kwaliteit van het bestelde kan ik nog niet beoordelen. Ipv enkele dagen duurde het langer voordat 't pakje bij het dpd punt lag. Inmiddels zijn we een periode niet in de gelegenheid het op te halen en heeft onze buurman dat voor ons gedaan. Ik was het liever zelf gaan halen ipv een ander vragen dat te doen. Vandaar mijn nogal gemengde review

Goede service en een snelle bezorging

Ik was vergeten om iets te bestellen en wou dit graag in hetzelfde pakket ontvangen. Na een belletje was alles geregeld en aangepast.

Goed product en snelle levering

Toner zwart HP05A (CE505A) huismerk besteld. Werk zoals eerdere kleurentoner goed.

Prijs kwaliteit lijkt goed en milieu bewust afhandel tips (fietsen + afhaalpunt) dik OK !

Zie mijn in 1 zin

Snelheid en prijs een tien.

Alles prima.

Mooi product

En supersnel geleverd, dus dik tevree.

Alweer makkelijk bestellen, betalen en goed geleverd.

Al vele jaren goede leveringen en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer snelle levering

Drum voor laserprinter op vrijdagmiddag besteld, lag zaterdag al klaar bij ophaalpunt. Erg fijn. 1e print ziet er goed uit, hopelijk vele volgende printjes ook.

Bestelde was er in enkele dagen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de zending.

Goed product en zeer snel geleverd

Product was snel te vinden. Goede prijs / kwaliteits verhouding. Snelle levering

Met een vraag die ik had zeer goed geholpen en ben zeer tevreden

Super fijne communicatie en service

Artikel niet op voorraad, maar na een mailtje hebben ze iets anders geregeld en eenmaal binnen in de shop had ik het ook zo in huis :) Heel fijn!

Hele goede ervaring.

Makkelijk bestellen en snel en goed geleverd.

Vlotte levering

Zou liever pakketpost hebben met track en trace

Snel besteld en snel geleverd.

Het is de eerste keer dat ik bij Shopcore wat besteld heb. Wat mij aantrok was de prijs en het gemak waarop besteld kon worden. De snelle levering daarbij was een prettige eevaring.

Prompte levering en goede kwaliteit tegen een voordelige prijs

Al een keer eerder besteld (enkele maanden geleden) en toen per ongeluk het verkeerde typenummer gekozen van de inktcartridges. Na telefonisch contact werd de bestelling geannuleerd en het aankoopbedrag direct teruggestort. Daarna correcte bestelling geplaatst. Na die ervaring deze week weer besteld en opnieuw een prompte levering. Uit ervaring weet ik inmiddels dat de geleverde inktcartridges goed en voordelig zijn.

Zeer vlotte service

Tiptop in orde

snel

snel geleverd, goed gecommuniseerd

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de