Snel verstuurt

Produkt zoals beschreven.

Überwiegend gute Erfahrungen gemacht

Mit Ihrem Unternehmen habe ich ganz besonders gute Erfahrungen gemacht! Ihre Mitarbeiter waren sehr hilfsbereit und verfügten über fachlich hervorragendes Können, so dass ich bei Bedarf wieder sehr gerne auf Sie zurückkommen werde.

Shopcore doet wat het belooft

Goed product, vriendelijke prijs en vlotte levering.

Gewoon goed

dat wat ik zocht hadden jullie.

Goed en correct alles verzorgd

Ik kon bij hen kopen wat ik zocht en de aankoopprijs was billijk

netjes verpakt snelle levering helaas pak mijn printer hem niet

Prima.

Vlotte afhandeling.

Vlot geleverd

Bestelproces is eenvoudig, betalen verloopt vlot. Communicatie duidelijk, goed verpakt en vlot berzonden

Uitstekend!

Of de toner in de cartridge van goede kwaliteit is, kan ik nu nog niet beoordelen. Uw product werd door mij besteld, ter preventie van een lege cartridge die nu in gebruik is. Uw product was wel keurig verpakt. En ook belangrijk: uw schappelijke prijs.

beter kan niet

alles okee

Snel geleverd.

Goede ervaring, producten zijn snel geleverd.

Gewoon goed

Gewoon goed en snel, ga zo door

Niet duur en wel goed

Goede en snelle levering en niet iets wat uit China moet komt waar je weken op moet wachten.

Top bedrijf

Ik heb een drum voor mijn printer besteld. De volgende dag belde ik op om de bestelling te annuleren. Een medewerker, de heer Jeroen, toonde alle begrip en annuleerde gelijk mijn bestelling. Nog geen 5 minuten later had hij mijn geld teruggestort. Met zo een bedrijf wil toch iedereen te maken hebben?

Ik heb per ongeluk verkeerde recentie gestuurd ,aan verkeerd adres ,mijn welgemeende excuses Ik heb bij shopscore een camera lader bestelt, ben hier zeer tevreden over ,het product en levering

Super snelle levering

Webshop die prima functioneert. Tot de volgende keer…

Prima ervaring

Eenvoudig bestellen en snel thuis bezorgd

Webshop zeer duidelijk

Snelle verzending

Heel tevreden met de ontvangen producten

eerste ervaring met Schopscore is positief. Snelle levering. producten waren helemaal oké. Zal er bij gelegenheid zeker weer kopen.

Prima bedrijf

Snel geleverd. Keurig verpakt.

Snelle levering makkelijke site

Kon mijn producten snel vinden en de spullen waren snel geleverd!!

Excellent

Gemak om te bestellen en zeer goed geleverd . Nu alleen nog kijken of het aantal kopijen van de bestelde toner kloppen , ben benieuwd .

Snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs snel

Snel geleverd.

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de