Volgende dag in huis

Stickervellen ø 60 mm. Prima kwaliteit.

Positief

Correcte afhandeling van mijn bestelling, blijf Shopcore zeker gebruiken en zal deze website zeker adviseren om er gebruik van te gaan maken.

Na ruim een week nog geen artikel ontvangen

Na ruim een week nog geen artikel ontvangen

Goed product

Top service!!! Snelle levering en goedkoop!!!!

Snelle levering!! En goedkoop!!

Goed en snel

Gewoon goed

Mooie producten voor een nette prijs. Snelle levering.

Gewoon goed en snel

De gripzakjes zijn goed, niet duur en bijzonder snel bezorgd.

Snelle levering.

Snel geleverd en goed product en redelijke prijs.

Het product is netjes en snel geleverd

het product is sterk en sluit heel goed en is al volop in gebruik . het is een aanrader . Mvg Otto v Dijk

Prima webshop!

Eerste aflevering ging fout, maar men was erg behulpzaam en de bestelling is uiteindelijk prima verlopen.

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd, en een mooie prijs.

Klantvriendelijk

Goed product. Goede hulp gekregen bij retour pakket. Reageren goed op mail. Erg netjes

prima!

Beste prijs inclusief verzending en binnen drie dagen bezorgd

Perfecte bestelwijze en afhandeling

Niets aan toe te voegen. Perfect.

Prima webwinkel, alleen jammer dat DPD te laat was

Dondermiddag besteld, zoals beloofd vrijdag verzonden, echter is het jammer dat het pakket vertraagd was en DPD het helaas pas dinsdag bezorgd heeft. De klantenservice reageert erg snel op e-mails.

Aankoop mislukt, maar toch een geweldige ervaring!

Bij levering bleken de door mij bestelde Nokia batterijen, i.t.t. de vermelding op de website, niet origineel te zijn. Mijn mail(s) aan de klantenservice werd(en) op zaterdagavond 10 juni tussen 19 en 21 uur (!) tot mijn grote verbazing direct keurig beantwoord door Jeroen, die ik met name wil noemen. Wat is dit een topper. Hij trok zich het probleem echt aan, maar had geen originele merkbatterijen van mijn type meer in voorraad. Hij stuurde mij een retourlabel via de mail en ik heb alles direct op de post gedaan. Op dinsdag 13 juni heb ik het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten al terug op mijn rekening gestort gekregen. Deze (klanten)service heb ik ergens anders nog nooit meegemaakt. Jammer dat ik mijn artikelen terug moest sturen, dus een half sterretje in mindering daarvoor. Maar de 4,5 ster (een dikke 9 dus) heeft Jeroen zeker verdiend voor Shopcore. Grote klasse!

Zeer vlotte levering

Alles prima verzorgd. Bestellen en bezorgen uitstekend en snel. Kwaliteit cartridges uitstekend.

Goed geregeld .

Snelle en correcte levering

De bestelling ging vlot De levering kon goed opgevolgd worden. Pakket was beschadigd, maar lag aan DPD. Bestelde items voldoen aan hun verwachting

Great delivery. So fast

Said above. Ordered one day, delivered next!

Dank voor de snelle levering maar nog niets ontvangen via post. nl

Graag telefonisch overleg 0613911918

De prijs en de levering dik in orde!

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de