Zeer tevreden met mijn aankoop bij Shopcore.

Ik had een grote lijmtang nodig en vond deze voor een nette prijs bij Shopcore. De verzending ging ook zeer snel dus ik raad deze shop zeker aan.

Alles was netjes ingepakt en op volgende gag heb ik gekregen

Merkartikel voor gunstige prijs.

Merkartikel Stanley Fatmax lijmklemmen voor gunstige prijs. Levering correct, win win situatie. Bedankt en tot een volgende keer.

Prima service.

Product zoals omschreven.

Ik had met spoed brievenbus doosjes nodig om te verzenden. Stuurde zondag avond een email en deze werdt heel snel en netjes beantwoord en de volgende ochtend kon ik het pakket ophalen Doosjes waren van hele.goede kwaliteit, netjes verpakt en zeker betaalbaar Normaal bestel ik ze bij postnl zakelijk, maar voortaan haal ik ze hier Voor mij zeker 5 sterren,

Mijn bestelling kon ik de volgende dag al ophalen super.

Goed artikel en snel verzonden

Uitstekend.

Double A Color Print doos A4 papier 90 gram

Betrouwbaar bedrijf snelle levering. Printpapier van goede kwaliteit. Alles voldoet volgens wens van bestelling tot aflevering. Top

Product voldoet aan alle eisen.

We hebben er veel plezier van.

Goede service en snelle levering

Goed product voor goede prijs en goede service van de klantenservice

Ik was niet bekendmet shopcore, maar nu iets besteld en dat beviel uitstekend. Contact met de klantenservice verliep zeer vlot en vriendelijk. Terusturen van het product kostte weliswaar porto, maar tot mijn verrassing werd dezelfde dag dat het pakket aankwam de terugbetaling geregeld. Klasse.

Er ging iets mis bij de verzending. Zonder problemen een ander product verstuurd.

Top bedrijf

super snel in huis

Goed snel en compleet bezorgd kon door de brievenbus.

Duidelijk en vlot geleverd

Product was in goede staat en zoals is afgebeeld op foto. Voldeed aan verwachting.

gripzakjes

Mijn bestelling ontvangen, super kwaliteit en ook nog goedkoop. voor mijn painting steentjes kan ik weer een hele tijd vooruit

Alles perfect.

Prima webshop, snelle verzending per brievenbuspost, goede communicatie en het ontvangen product werkt zoals het hoort. Top!

Prima webshop!

Rijk assortiment voor een hele goede prijs en ook nog goede service via de telefoon!

Prima.

Snelle levering. Weliswaar verkeerd product, maar retourzenden is eenvoudig en de terugbetaling snel.

Excellent service, bedankt

Goede prijzen. Snelle levering. Klasse

super snel

super snel geleverd, aan te bevelen

super zeer snelle levering

telefoon batterij besteld en volgende dag al in huis

Binnen 24 uur heb je meestal de enveloppen binnen. Ik ben zeer tevreden

Ik kon voor een prettige prijs goed vinden wat ik zocht, en heb snel gekregen wat ik wilde.

prima geregeld, snelle service

makkelijk te bestellen en de volgende dag geleverd product in goede orde ontvangen

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de