prima !

uitstekende producten aan een goede prijs !

Snelle en nette behandeling

Fijne telefoon gesprek. Er wordt er je meegedacht. Helaas wat ik nodig had wordt niet meer geleverd.

persoonlijke aandacht en snelle levering

Snelle levering, en kreeg direct persoonlijk contact met een medewerker. Op vragen werd direct geanticipeerd. Plezierig bedrijf om zaken mee te doen.

Goed en accuraat

Goede en duidelijke website Eenvoudig te bestellen en te betalen

Snelle levering, no nonsense

x

Gevonden wat ik zocht tegen goede prijs en bezorgd binnen 48 uur

Altijd fijn als een online bestelling klopt van A tot Z. Snel gevonden wat ik zocht, duidelijke omschrijving en informatie. Prijs scherp en levertijd gewoon snel. Aanrader!

betrouwbaar en prima vlotte levering

goede prijs kwaliteitverhouding.

Moest een speciale batterij hebben. Was moelijk leverbaar maar bij hun voorradig. En snel geleverd.

Prima kwaliteit voor een prima prijs.

Inktcartridges van een prima kwaliteit en geleverd voor de beste prijs. Nergens goedkoper. En de volgend dag inhuis. Chapeau.

Voldoende

Oeps. Had in een eerdere beoordeling Shopcore per ongeluk verwisseld met een ander bedrijf waar ik wat besteld had... Maar nu Shopcore: In eerste instantie bij Shopcore een accu voor Nokia 5.1 plus besteld. Helaas heb ik echter een "gewone" Nokia 5.1, waarvoor deze accu te breed was. Eigen fout (verkeerd artikel besteld) maar zonder problemen geld terug gekregen voor de accu plus verzending en toen de juiste besteld, die er nu in zit en prima voldoet. Snelle levering en correcte afhandeling van mijn retourzending; geld was meteen weer teruggestort op mijn PayPal account.

Prima prijs en snel geleverd

Goede en vlotte berichtgeving. Niets mis mee.

Alles naar wens

Positieve ervaring. Bedankt!

Supersnelle levering en prima kwaliteit

De bestelling was laat gedaan, maar toch werd er de volgende dag al geleverd. De inktpatronen die ik had besteld werken prima en ik ben er zeer tevreden mee. Ik ga zeker nog eens bestellen bij Shopcore.

Kleuren kwamen niet overeen

De oranje kleur die getoond wordt op de website kwam totaal niet overeen met de fletse oranje kleur van het product.

Zeer snelle bezorging

De producten was precies het zelfde als op de website, goed verpakt en volgende dag geleverd

Top top top

Daags na de bestelling keurig geleverd. Cartridge geplaatst en printen maar. Snelle service en goede cartridges pint weer prima. En dat voor die prijs

Snelle levering van mijn bestelling

de allergoedkoopste huismerk cartridges supersnel geleverd

de allergoedkoopste huismerk cartridges supersnel geleverd

Eindelijk een product gevonden voor iets wat al jaren oud is, en nergens anders meer te verkrijgen is.

Prima wikkelfolie!

Makkelijk verwerkbare wikkelfolie met het handvat dat ik al had. Goede afdichting van het omwikkelde object en makkelijk afscheurbaar. En dat ook nog eens voor een zeer prettige prijs. Een aanrader!

zeer concurrerend en compleet

zeer concurrerend en compleet

snelle levering toppie

Vlotte levering van een goed werkend product

Vlotte levering van een goed werkend product

Beste prijs en productkwaliteit

Prima product en snel geleverd

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de