Uitstekende service

Dat was keurig en netjes

Voetpomp besteld, Voetpomp ontvangen ; )

Gewoon wat je mag verwachten van een webwinkel!!

Snelle levering engoed product

Snelle levering en eenduidig

Bestelde producten snel en goed geleverd

Nu nog niet geleverd maar wel beoordeling willen

Bagger bedrijf

Compleet en tijdig geleverd

Geen toevoeging

Makkelijk te bestellen en werden netjes op tijd bezorgt.

Ik moest een cartridge bestellen voor een Canon printer. Dus ik kwam bij Shopcore uit. De cartridges zijn perfect en voor een zeer lage prijs. Top!

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven

Snelle levering en goed product. Gunstige prijs.

Goede service!

zeer goede producten voor prima prijzen

mijn ervaring met shopcore is zeer goed, ook omdat ik niet ver van Doetinchem af woon. Ik bestel mijn producten in de ochtend en in de middag kan ik het ophalen. Prima bedrijf.

Snel en goed

Goede kwalitjjd

Goede kealitijd en goedkoop

Snelle en correcte levering

De levering was snel en correct. Netjes verzorgde producten aan een eerlijke prijs.

Snelle levering.

Uitstekende lader

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status bestelling en levering ook door DPD

Goede prijzen, makkelijk bestelen, snelle levering!!

Ik heb twee toners besteld voor mijn Samsung printer. Heel scherpe prijzen, Makkelijk te bestellen, Heel snelle levering. Zeker een aanrader!!! TOP.

vlotte website en levering

paar cardridges besteld. goede prijs/kwaliteit. heb ze nog niet kunnen testen ;-)

Prima zakjes

Snel compleet en goed verzorgd geleverd

Ok

Ok

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen terwijl op de dpd staat dat hij bezorgd is. Heel slordig vind ik dit. Nu zit ik zonder usb sticks terwijl ik daar op gerekend heb deze week.

Snel verstuurt

Produkt zoals beschreven.

Überwiegend gute Erfahrungen gemacht

Mit Ihrem Unternehmen habe ich ganz besonders gute Erfahrungen gemacht! Ihre Mitarbeiter waren sehr hilfsbereit und verfügten über fachlich hervorragendes Können, so dass ich bei Bedarf wieder sehr gerne auf Sie zurückkommen werde.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Shopcore doet wat het belooft

Goed product, vriendelijke prijs en vlotte levering.

Grutbroek 30

7008AM Doetinchem

Over Shopcore

Shopcore heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van gereedschap, kantoorartikelen, compatible cartridges, batterijen en telefoon accessoires. Shopcore verfügt über ein umfangreiches Sortiment an Werkzeugen, Bürobedarf und Telefonzubehör. www.shopcore.de