verwachtingen overtroffen

Zakelijke bestelling gedaan. Prima persoonlijke communicatie, snelle levering. Zeer tevreden!

Een van de items van mijn bestelling bleek niet meer leverbaar en hier nam men snel contact over op ivm een alternatief. De bestelling arriveerde snel en goed ingepakt. Het smaakt ook verrukkelijk.

Alles volgens plan en lekker

Heel erg lekker en de reep chocolade is ook lekker erg bedankt

Goede kwaliteit chocolade

Goed verpakt

De paashaas was goed verpakt en snel verzonden

fijne chocolade haas maar had verwacht dat ze iets dikker waren qua chocolade

goed geregeld! en Lekker

Leuk idee voor een lekker en origineel cadeau

Snelle en goede service

Prettiger ervaring. Goede en snelle service.

Goede en snelle service !!

Reageert goed en snel op vragen. Levering vlot en met een extra attentie mogen ontvangen. Top!!

Goede keus, mooi chocolade en vlotte levering

De keus op gebied van paashazen en pure chocolade was prima. De afhandeling vlot en de levering ook netjes verpakt. Erg blij mee

Goed verzorgde bestelling

Met Pasen de grootst mogelijke paashaas besteld. De bestelling was keurig en met zorg verpakt en geleverd. Een mooie haas waar de kinderen (en wij) blij mee zijn!

Van bestelling tot levering: perfect.

Vanaf het moment dat we de bestelling deden via de website, tot aan de levering van de artikelen (alles bij elkaar een paar dagen) verliep alles mooi soepel. Top geregeld!

Heerlijk en good looking producten

De chocolade is echt heerlijk. We kregen er een plakje "thank you" chocolade bij. Het wordt super goed verpakt om het heel over te laten komen. Echt een dikke pluim . De levering was ook heel snel. Al met al een 10 verdient!!!

Toppie

Ik had wat paashazen besteld en die zijn goed aangekomen ,het was mijn eigen risico en ze hebben het goed verpakt en het is goed aan gekomen,prima,en lekkere chocolade

Makkelijk en efficiënt bestellen, op afgesproken tijd ophalen. .

Vriendelijk contact en… heerlijke bonbons!

Bestelling zeer zorgvuldig ingepakt, producten van goede kwaliteit.

Na bestelling werd de bestelling binnen enkele dagen verzonden. Zeer goed verpakt. Heerlijke producten!

Heerlijk!

Heerlijke chocolade, super snelle levering.

Prettige kennismaking

Op zoek naar een bedankje kwam ik uit bij de Snoepenchocoladeshop. Telefonisch contact prettig en behulpzaam. Snelle levering en goed verpakt.

Prima bonbons en snel geleverd

Normaal koop ik ze op de markt in Zaltbommel. Ik heb ze om te proberen eens online gekocht. Ze komen binnen in een te grote doos met veel plastic er omheen. Dus de volgende keer maar weer naar de markt denk ik. Aan de bonbons ligt het niet die zijn echt super!

Super tevreden!

Erg blij met de foto lolly’s

Heerlijke chocolade en snelle service!

Super leuke en originele producten. Het contact was goed, de chocolade smaakt heerlijk en de service was heel snel! Bedankt.

Heerlijke verse chocolade

De chocolade is super, en de verpakking/verzending erg zorgvuldig. Erg tevreden en voor herhaling vatbaar.

Goede service en lekkere chocolade

Mooie fles , duidelijke foto, origineel cadeau

Prima planning Heel goede bonbons Snelle service

Kerkstraat 21

4281LL Andel

Over Snoepenchocoladeshop

Welkom op onze beoordelingspagina chocoladegeschenken.nl snoepenchocoladeshop.nl. Echte belgische chocolade. Wij zijn een klein familiebedrijf dat gespecialiseerd is in snoep, chocolade en geschenken. Onze Belgische chocolade produceren wij zelf, deze chocolade is ambachtelijk en vol van smaak.