Goed produkt met perfecte service

Alles is mogelijk en na een bezoek aan Vliegengordijnenexpert hebben wij twee keer een gordijn besteld. Een standaard en eentje op maat gemaakt. Dit bedrijf denkt met je mee! (telefoontje gekregen, de strengen zijn iets veranderd dus ik zal u een monster opsturen voor de zekerheid) Wij hadden daarna bij het inmeten de totale maat opgegeven en niet de maat zonder ophangsysteem, dus te lang. Gebeld, opgestuurd op dinsdag en op donderdag weer teruggekregen...perfect op maat. We zijn erg blij met onze keuze.

Tevreden

Heel snel bezorgd, goed telefonisch contact , goed product , ik ben tevreden

Snelle levering en snel antwoord op een vraag

Snelle levering en snel antwoord op een vraag

precies geleverd wat beloofd maar dan sneller

Mijn bestelling werd al na 1 dag geleverd! De instructie was duidelijk en het ophangen was in een paar minuutjes gedaan.

Prima service en nog betere levering

Volgende dag in huis, na een klein foutje kn de bestelling, telefonisch contact en perfect opgelost.

Prima prijs-kwaliteit verhouding, mooi !

Eenvoudige besteltijden, snelle levering. Mooi kattenstaartengordijn, werkt goed, geen insecten meer binnen.

Kattenstaart vliegengordijn die ik heb gesteld ziet er fantastisch uit en ik kreeg het gordijn al de volgende dag geleverd. Top service!!!!

Prima prijs kwaliteit verhouding.

Makkelijke site, veel keuze, wel vreemd dat bij het ene gordijn in kozijn montage extra kost en bij het andere juist de op kozijn montage. Het enige dat ik wel.vreemd vond is dat ik op dezelfde dag dat ik bestelde al een bevestiging van u had dat mijn pakket per dpd verstuurd gaat worden met T en T code en het vervolgens 3 dagen duurt voordat de vervoerder zegt het pakket te hebben ontvangen.... Dit zegt misschien meer over DPD als over jullie

Netjes aan levertijd gehouden

snelle serves

uitstekend

Snelle en keurige levering, top product

Goede service en een snelle levering

Zeer tevreden over het product

mooi gordijn en snelle levering

Gordijn hangt, ziet er mooi uit en voldoet aan de verwachtingen.

Top kwaliteit en exclusiviteit in diversiteit

Ons eerste vliegen decoratie gordijn hadden we aangeschaft toe deze vrij nieuw op de markt kwam ruim 30 jaar geleden. Mooi zwaar en decoratief wat veel bewonderende blikken opleverden. Na 30 jaar constateerden we slijtage van de plastic hulzen die na vele jaren van gebruik, schoonmaak en verharding hun glans gingen verliezen. Nu een nieuw gordijn besteld en zelf in elkaar gezet, even een bezigheid maar de besparing van meerprijs als die gemonteerd geleverd wordt snel terug verdient. We hopen mee te maken dat dit nieuwe gordijn ook ooit aan vervanging toe is, want 30 jaar is heel lang.

prima service

Snel en zoals verwacht

Super snelle levering. Makkelijk op te meten. Product zoals verwacht.

Goede kwaliteit en makkelijk te monteren

Na wat problemen met leveren van DPD bezorgdienst keurig afgehandeld door uw bedrijf

Snel geleverd en ik had hem zo gemonteerd dus ik ben er blij mee

Prima product kant en klaar gelevert top blij mee

Kwaliteit en goede service

Ons vliegengordijn kwam de verwachte datum. Er bleek 1 streng te ontbreken. Mailcontact werkte super vlot en de dag erna de ontbrekende streng in huis. Hangt mooi

Onze bestelling werd razendsnel en correct geleverd. Ook de kwaliteit is goed. Wij zijn er blij mee :)

Netjes opgelost

Wij hadden een andere ophangrail nodig en die wordt nagestuurd.

Prachtig Vliegengordijn. Zeer tevreden en snel geleverd. De zelde dag opgehangen.

Goede service en snelle levering

Vriendelijk personeel en snelle levering van een mooi vliegengordijn

Zeer snel geleverd, genoeg materialen, fantastisch resultaat

Binnendijk 5

5705CH Helmond