Goede en snelle bezorging

Goede producten, worden ook goed, snel en discreet geleverd

Het kon niet beter

Mijn vrouw was erg blij met het cadeau de dikte en de lengte is uitstekend ook de vibratie is gewillig

Snelle discrete levering van goede producten

Producten staan duidelijk op de site, de site werkt makkelijk en de levering van producten is snel en discreet. Prijs/kwaliteit van product is goed

Goed product

Zeer snelle levering van dit product

Discreet en snelle levering

De website is erg duidelijk en prettig in gebruik. De levering is snel en zeer discreet.

Was een kado voor mijn vrouw. Is altijd moeilijk om iets leuks te kopen voor haar verjaardag. Maar nu een 10 gescoord dankzij Willie.nl

Betrouwbaar en discreet

Mooi assortiment, makkelijke website en pakjes zijn tot nu toe altijd op tijd geweest. Je privacy word goed bewaakt door de witte bezorg dozen.

Bestel vaker bij Willie, altijd tevreden. Goede service en goede prijs/kwaliteit met een groot aanbod

overzichtelijk, discreet, snel & goedkoop

Fijne website, met ruime keuze en een goede prijs. Zeker de product uitleg is een meerwaarde!

Uitstekend!

Kort en krachtig, Het is 100% discreet. Je bezorgt het vandaag je krijgt het morgen thuis binnen. En de rest is heel makkelijk en simpel. Zeer tevreden met het product!

Dikke klasse

Duidelijke omschrijvingen met de voor en nadelen van het product. Sommige omschrijving geven je al de juiste flow, dan komt het allemaal wel goed 🥳

Prima service bestelling snel in huis top

Prima spullen alles wat ik bestelt heeft is primaspul geen rotzooi top

Zeer snelle discrete levering

Binnen 24 uur bezorgd en zeker discreet. Buitenkant en binnenzijde discreet. Product is wel wat prijxig, maar wel erg prettig en fijn in gebruik.

Snelle service goede prijskwaliteit

Helaas had ik een gratis glijmiddel aangevinkt maar deze niet gekregen. Voor de rest geen klachten.

Precies zoals aangegeven

Wat een lekker ding

Ruime keuze en snel en discreet geleverd

Zeer positief en zeker het aanraden waard

altijd goed en snel

zeer goede producten altijd snel geleverd ruime kues

Snelle levering, goeie service en leuke acties.

Vaak leuke kortingsacties. Snelle levering en producten zijn prima. Mijn man en ik worden er blij van.

Goede producten en perfecte service!

Goede aanvulling op ons sexleven en erg overzichtelijk om eens doorheen te scrollen!

Snelle en geweldige levering

Makkelijke site overzichtelijk en duidelijk , snelle levering en zeer tevreden over producten.

Altijd snel en discreet

Altijd tevreden over de snelheid van de levering. Discreet verpakt. Prijs/kwaliteit is ook goed en er zijn vaak leuke aanbiedingen.

een super bedrijf met prima prijzen en snelle levering

prettig als je voor het weekend je spulletjes binnen hebt.. super service

Snel en gemakkelijk

Snel geleverd tegen goeie prijs

Bij Willie krijg je altijd leuke kortingen. Dit is een mooie gelegenheid om ook eens wat duurdere speeltjes aan te schaffen.

Goede producten en snel in huis

Goede producten goede prijs verhouding Super snel geleverd

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT