Snel en discreet

Willie heeft mij nog nooit teleurgesteld.

TOP

Altijd alles op tijd en goed

Snelle levering en goed service

Ik ben al jaren klant bij willie bv. Tot heden heb ik altijd goede service gehad! Elk bestelling is goed geleverd. Ze voldoen netjes hun plichten (de beloften wat op site staat komen ze na!).

Gewoon heel goed

Op de site is de omschrijving van de producten duidelijk en goed te begrijpen. Prijzen zijn te vergelijken met concurrenten Verzending gebeurt uitermate discreet.

Snelle discrete levering en veel producten. Een plezier om te shoppen

TOP!!

super service leveren ze!! zijn snel en mocht er wat met je product zijn nemen ze dit heel goed en snel op. ik beveel Willie aan iedereen aan.

Snelle discrete verzending

Prima bestel proces, gaat via DHL, ik heb het gewoon afgehaald. De doos is wit met een ontvanger stikker en een postadres voor retour. Tegenwoordig zijn bijna alle dozen merkloos grijs of wit. Dus je valt niet op als je daaraan twijfelt. Bestelling is goed te volgen online en de producten waren de volgende dag in huis zoals de site omschreef.

Mooie produkten, goede kwaliteit

Binnen enkele dagen de bestelling al binnen. Produkt is heel fijn en ook nog eens erg mooi. Al veel plezier mee gehad!😚

De beste in bed!

Al jaren lang klant. Voor ieder wat wils en ook voor ieder moment. Goede en snelle service. Fijn dat er niet op de verpakking staat waar het weg komt. De buren hoeven niet alles te weten. Fijn dat je kunt sparen voor korting en ze hebben altijd leuke aanbiedingen! Goede prijs kwaliteit verhouding!

Mooie site, maar helaas

Artikel in goede staat ontvangen, maar helaas het artikel was defect. Aangezien ik de verpakking al had weggegooid, kon ik helaas het artikel niet meer terugsturen. Weg geld.

Goede kwaliteit, discrete levering,

Ik bestelde een speeltje voor een vriendin. Discreet geleverd en zij is blij verrast terwijl ik gewoon betaald heb. Keurig geregeld allemaal!!

Top product

Goed en snel verzonden

Goed discreet en snel verzonden

Altijd snel en discreet verzonden!

Groot aanbod, ruime keuze. Altijd snel en discreet verzonden. Eventuele retouren worden vlot afgehandeld.

Ik vindt deze site erg interessant!

Ik zal deze site aanbevelen voor mijn vrienden/vriendinnen. Er zijn genoeg speeltjes om je elke avond te kunnen vermaken 😉.

Snelle levering goede producten

Snelle levering goede prducten

Zeer snelle levering product. Product voldoet ook uitstekend

levering van het product was heel snel

de levering was snel eh het product was voordelig jammer dat het product niet veel bij mij deed

Snelle levering van topkwaliteit

Fijne ervaringen met deze zaak, en als er iets niet goed is, zeer snelle afhandeling van het retourneren e.d. Fijne zaak

Snelle discrete bezorging

Snelle discrete bezorging goede kwaliteit zou graag land van production bij de producten op de website zien

Snel en goede kwaliteit

Super snelle levering, emails netjes ontvangen, en super producten!

makkelijk en snel

makkelijk bestel en snel in huis

Helemaal top.

Goede kwaliteit voor een zeer lage prijs

Prima producten

Snelle discrete levering en goede kwaliteit.

Doet wat het moet doen

Vrouwtje erg blij