Pluspunten

Producten naar verwachting Prettige webshop Discreet Spaarsysteem is een leuke toevoeging Goed geprijsd

Verzendkosten, ook bij hogere bedragen DHL bezorging is vervelend "Krijgertjes" zonder verpakking

Pluspunten

Erg discreet, snelle levering

Zoekfunctie is op veel punten al erg goed, maar mist soms nog enkele producten, bijvoorbeeld dat producten die in de aanbieding zijn niet bij sale staan of dat producten die je bij meerdere categorieën kunt indelen, bij slechts één van die categorieën is te vinden.

Pluspunten

Goede klantenservice en veel goede aanbiedingen

Pluspunten

Snelle en discrete levering. Goede service. Top!

Niet

Pluspunten

Goede prijzen en snelle discrete verzending

Pluspunten

Groot assortiment, makkelijk te bestellen en te betalen. En een super snelle levering ! Ik/wij zijn helemaal happy !

Geen !

Pluspunten

snel en discreet geleverd

Pluspunten

Snel en discreet

Pluspunten

Gewoon super !!

Pluspunten

prima product niets op aan te merken

Pluspunten

Snelle leverings servies. Alles netjes nieuw en verpakt. Bij hun beschrijvingen van een product staat ook netjes bij wat ze je aan raden om bij te kunne gebruiken. Ruil garantie en of retour ook mogelijk zonder smoesjes.. Gewoon een top bedrijf.

Ik vind het oke zo..

Pluspunten

Snelle levering, discreet verpakt en als er iets mis is met een product prima afhandeling.

Pluspunten

Snelle en nette levering

In mijn ogen zijn die er niet

Pluspunten

Discreet en snel verzonden

1e bestelling, en alles was super geregeld

Pluspunten

altijd goed en discreet

is soms met producten wat prijzig

Pluspunten

Fijne producten voor een goede prijs. Super snelle verzending en een voordelig punten systeem waarmee je flinke korting krijgt.

Niks op aan te merken!

Pluspunten

Erg snelle service en niks gelogen over de producten en hun rescensies!

Ga zo door!

Pluspunten

Makkelijk besteld en zeker snel in huis. De prijzen zijn mooi vergleken met de producten die je krijgt. Ook kan je makkelijk een maten schema bekijken om te kijken wat jou ongeveer past. De producten die ik heb besteld waten van goede kwaliteit en we hebben er samen heerlijk van genoten. Wat ik vooral heel leuk en heerlijk vind is dat het pakketje discreet wordt verstuurd! Zo hoef je dus niet bang te zijn als je huisgenoten het pakketje aan nemen!!

Misschien dat de maten duidelijker aangegeven kunnen worden. Nu zag zelf niet duidelijk of ik wel of geen maat kon kiezen en welke maat het nu is.

Pluspunten

Vlot en discrete levering!

Pluspunten

Fijne site. Het product dat ik wilde was in de actie dus meteen gekocht. En we zagen bij het afrekenen nog een leuke actie dus tegelijk meegenomen.

Pluspunten

Jullie doen wat jullie beloven!

Ik kende Willie tot voor kort niet, ben er per ongeluk achter gekomen van jullie bestaan! Dus meer doen aan naamsbekend- heid?

geen

Pluspunten

Goede winkel, bijna altijd hele goede producten. Fijne aanbiedingen en een gemalkelijk spaarsysteem! Als niet kun je t gewoon terugsturen. Heel snelle levering en super discreet. Ik heb veel mensen, waaronder mezelf, blij kunnen maken met de producten.

Pluspunten

Snelle en discrete levering, zaterdag besteld, maandag in huis. Veel reviews, dat helpt.

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT