Pluspunten

zeer snelle levering aantrekkelijke prijzen

Heb ik eigenlijk niet

Pluspunten

Snelle levering en discreet verpakt, goede beschrijving bij de producten.

Als er één review over een product is geschreven en ik klik die aan dan zie je die review niet, klein aandachtspuntje

Pluspunten

snelle levering en kwalitatief goede producten

Pluspunten

Goede service en discreet

Pluspunten

Heel goede variatie aan kwaliteit produkten. Voordelige prijzen. Snelle levering en fantastishe service.

Wat mij betreft, verloopt alles prima

Pluspunten

Willie.nl biedt een enirme hoeveelgeid sex toys en accessoires. Door de handige indeling in categorieën, heldere foto's en omschrijvingen kan je makkelijk vinden wat je zoekt en je tegelijkertijd laten inspireren. Snelle en discrete levering, en zelfs je rekeningafschriftbkan je aanpassen. Nette afhandeling en goede communicatie rondom bestelling.

De huisstijl zou wel wat sexier en vrouwvriendelijker mogen. Ik vind de shop erg op mannen gericht, terwijl er veel speeltjes voor vrouwen worden aangeboden.

Pluspunten

Het is een erg overzichtelijk en goed vormgegeven website. De levering is erg snel en de service is ontzettend goed. Er mankeerde iets aan het een product dat ik had besteld, nadat ik een mail had geschreven kreeg ik reactie dat ze het erg vervelend vonden en dat er de volgende dag al een nieuw product (zonder extra kosten) naar me toe zou komen.

Pluspunten

Snelle levering Discreet verpakt Laagste prijzen

Pluspunten

Snelle levering en de foto bij het produkt is heel echt

??

Pluspunten

Duidelijke omschrijving van de producten op de website. Snele levering.

Ik kan alleen maar zeggen ga zo door.

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen op mijn tablet. Producten binnen twee dagen geleverd.

Pluspunten

Duidelijke webwinkel welke perfect te navigeren is. Makkelijk te vinden wat je zoekt. Met vaste regelmaat e-mails over nieuwe producten of acties. Bij elk product duidelijke uitleg wat het is en hoe het werkt. Het spaarpuntensysteem is ook een pluspunt. Zeer veel gebruikersreviews waar je een hoop aan hebt. Snelle levering, zelfs als je nog laat in de avond besteld de volgende dag in huis.

Zoals genoemd heb ik geen tegenvallers ervaren. Ik kan me ook zo snel geen tip bedenken, ben gewoon zeer tevreden.

Pluspunten

Wij bestellen bij Willie altijd met veel plezier, mede ook omdat zij de mogelijkheid beiden (in tegenstelling tot veel andere erotiek webshops) om het af te laten leveren bij een DHL pick-up point. Bestelproces is makkelijk en toegangkelijk, en wordt doorns goed op de hoogte gehouden. Ook bij vertraging melden ze het netjes. Levering is snel en netjes!

Ik kreeg onlangs een bestelling met daarin wat kleinere producten (o.a. een cockring). De bestelling was goed verpakt in een inlegdoos, met daaromheen een omdoos echter waren de openingen zo groot dat de ring eruit had kunnen vallen. Het verpakken van dergelijke producten misschien iets beter bekijken? Ik weet het, misschien erg mierenn*ukerig maar is wel het enige wat ik me kon bedenken.

Pluspunten

Snelle levering en veel keuze

Nog geen gevonden

Pluspunten

Snelle levering en mooie duidelijke site

De verpakking was niet goed in elkaar gezet doos was aan de zijkanten open gegaan gelukkig was alles nog kompleet maar was het dus niet helemaal discreet

geen

Pluspunten

Erg goed , levert op tijd ,goed verpakt en discreet

Pluspunten

snelle en accurate levering

meer beoordelingen bij de producten

Pluspunten

Ruim assortiment.

Bestellingen terug zien in account

Pluspunten

Goed bedrijf snelle levering van artikelen

Pluspunten

Snelle levering en alles netjes en compact ingepakt!! Heel tevreden met elke bestelling die ik tot nu toe heb ontvangen!

Pluspunten

Goed geleverd, en onopvallende doos

22 Maziestraat A

Den Haag 2514 GT