De leveringen zijn snel, discreet verpakt en doen wat wordt beloofd. Willie is nu mijn favoriete verkooppunt geworden omdat ze ook een ruim assortiment hebben.
had het snel binnen en was lek werd meteen een nieuw gestuurd.
Goede aflevering en goed informatie over het product. Vele producten voor een goed prijs, Goede omschrijvingen van de producten en aanbevolen producten die voortkomen uit de zoekactie. Zeer content met de geleverde producten en informatie.
Erg snel verstuurd, gemakkelijke site, en discrete verzending! TOPPIE
Makkelijk te bestellen en een goede levering.
Snelle levering Prima producten van goede kwaliteit en goede prijs
Snelle lewering en discreet
Echt super fijne artikelen bij jullie gekocht. Discreet verstuurd. TOP!
ik had voor advies gevraagd voor een bed bondage/handboeien vanwege dat mijn polsen en enkels voller zijn door een aandoening. Ik werd ontzettend vriendelijk en netjes geholpen aan de telefoon en daarna via email. Alles werd voor mij na gekeken en andere items werden geadviseerd. Ik voelde me heel erg geholpen en ik vond het ook niet "eng" om contact op te nemen. Ik ben niet vaak naar een sexshop ofzo geweest dus het is voor mij erg wennen. Ik ga zeker vaker hier items bestellen en genieten!!
product is goed, alleen prijs zou lager moeten zijn, kwam het artikel op een andere site tegen en een stuk goedkoper
Goede service, snelle levering en degelijke spullen. Ik ben zeer tevreden over de spullen die ik gekocht heb.
Snelle levering, netjes bezorgd, keurig verpakt, grote keuze
Product is vlot afgeleverd en de bestel procedure verloopt soepel via de website. Alles is netjes en discreet verpakt.
Meerdere aankopen gedaan Kwalitatief goed Prijs goed En voor een online winkel is de service perfect Je probleem word serieus en snel opgelost Danwel met nieuw product danwel met een tegoedbon Ga zo door Mvg Jules
Apparaat doet niet wat het doen moet, terug gestuurd,krijg ik een mail van hij doet het gewoon, willen ze het terug sturen, krijg ik weer een rekening van €7,95 Geld krijg je niet terug daar , eens besteld hier maar nooit meer
Beste Sam, Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te horen dat u het niet eens bent met onze retourvoorwaarden. Voor u het artikel retour heeft gestuurd, hebben wij een aantal punten gevraagd om na te kijken. Het is natuurlijk zonde als het artikel retour wordt gestuurd en deze gewoon blijkt te functioneren. Om deze weer terug te sturen, moeten wij ook verzendkosten betalen. Het klopt dus inderdaad dat de standaard verzendkosten van €7,25 in rekening worden gebracht. Dit zijn dan ook onze procedures waar wij ons aan moeten houden. Artikelen welke uit de verpakking zijn geweest én naar behoren functioneren, kunnen wij helaas geen geld voor terug geven. Gelukkig wordt dit van te voren allemaal besproken en had het artikel in eerste instantie dus niet terug gestuurd hoeven worden. Ook is dit allemaal terug te vinden in onze retourvoorwaarden. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Kimberly Klantenservice Willie.nl
zeker een aanrader
Doen wat ze beloven, leveren wat je besteld hebt in neutrale verpakking en snel ook. diverse betaal mogelijkheden wat ook wel handig is en een prettige overzichtelijke website. een aanrader!.
Leveren wat afgebeeld staat. Prima product. Dikke 10.
Ik had mijn aankoop binnen een dag binnen. Zo hoef je niet lang in spanning je spannende aankoop af te wachten!
Neat webshop, fast shipping and everything well organized. I would definitely recommend ordering something here.
Na twee jaar hield mijn eerste womanizer premium ermee op (logisch met mijn dagelijkse gebruik hihi) en dus bestelde ik een nieuwe bij willie.nl ergens eind juni 2020. Na een paar dagen hield deze ermee op en ik heb meteen een retour aangevraagd en een nieuwe bij ze besteld want ik had al een voorgevoel dat retouren lang zouden duren. Op 3 juli hebben ze mijn retour ontvangen volgens DHL en ik heb nog niet eens bericht gehad van Willie zelf hierover. De tweede womanizer die ik had besteld hield er ook na een paar dagen mee op en dus heb ik die gisteren ook op de post gedaan terug naar willie.nl. ik heb bijna 2x 180 euro betaald en nog geen werkend product en veel te weinig communicatie van de klantenservice hierover. Volgens DHL zouden jullie vandaag product nummer 2 moeten ontvangen en ik zou graag zsm m'n geld terug krijgen zodat ik ergens anders één kan bestellen, want door jullie heb ik nog steeds geen seks speeltje.
Beste Leonie, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u twee defecte artikelen heeft ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Er zit gelukkig garantie op het artikel en hebben daarom het artikel ook bij u laten ophalen door DHL om het voor u te controleren. Als u nog niets van ons heeft gehoord betekent dit vaak dat wij het artikel nog niet retour hebben ontvangen. Wij willen u dan ook vragen om ons een foto van het verzendbewijs te sturen zodat wij dit direct voor u kunnen nakijken en tot een oplossing kunnen komen. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Nathalie Klantenservice Willie.nl
Nette webshop, snelle verzending en alles goed voor elkaar. Ik zou het zeker aanraden hier iets te bestellen.
Beste Klant, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het artikel was afgekeurd. Omdat wij werken met hygiënische artikelen, controleren wij erg streng op retourzendingen. Wij gaan er dan ook vanuit dat u het ook zeker niet zult appreciëren wanneer u een artikel ontvangt welke duidelijk open is geweest of waarvan de verpakking is beschadigd. Zoals telefonisch al aangegeven hebben wij het artikel er direct bij gepakt om deze nogmaals te controleren. Het artikel was nog in goede staat dus heeft u inderdaad een verkeerde mail ontvangen. Wij werken met mensen en helaas kan het wel eens voorkomen dat hier fouten worden gemaakt. Wij hebben dit echter direct voor u opgelost en onze excuses aangeboden. Wat betreft de spaarpunten begrijp ik de vraag niet helemaal. Ik zie hier dan ook geen enkele vorm van communicatie terug. En zie dat u voor elke order netjes de spaarpunten heeft ontvangen. Wanneer u hierover geen contact opneemt, kunnen wij dit helaas niet voor u oplossen. Volgens de Track en Trace code is uw pakketje zonder problemen op de afgesproken datum bezorgd. Ik hoor dan ook graag wat de klacht tegen DHL inhoudt? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Kimberly Klantenservice Willie.nl
Recensione originale
Dat je Willie je verzendkosten laat betalen is prima, maar laat me dan ook kiezen voor een goeie verzender als ik de kosten draag. Helaas kan je enkel kiezen voor DHL. Als ik de verzending betaal wil ik ook graag keuze hebben. De spaarpunten klopt geen snars van, veel te weinig punten ontvangen dan wat de website aangeeft wat je hoort te ontvangen. Als ik 1 product terugstuur proberen ze je eerst af te wimpelen dat het wegens hygiënische redenen niet gecrediteerd kan worden. Aangezien dit onzin is en gewoon een consumentenrecht is heb ik contact opgenomen waarom. Dan gooien ze het gauw op een fout mailtje wat verzonden is en krijg je het geld alsnog. Als ze je proberen te naaien met producten terugsturen gewoon bellen, dan geven ze het alsnog terug. Ik heb afgelopen jaren voor vele honderden euros bij dit bedrijf gespendeerd. Ik voel me nergens gewaardeerd of het gevoel een gewaardeerde klant te zijn. Ook zijn veel van hun producten voor vaak minder dan de helft op BOL.com, Amazon.nl etc te vinden. En daarom was dit de laatste bestelling. En ga ik op zoek naar een andere webshop.
Snelle en correcte levering. Bij vragen direct en duidelijk antwoord.
Wort goed bezorgt in een aparte doos komt snel en werkt goed
Alle producten zijn van een goede kwaliteit en mocht er eens iets mee zijn, dan krijg je direct een nieuwe toegezonden.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire